12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVAC ISKRENO: Žalim što sam otišao, a nisam dao gol Zvezdi, to nikad sebi neću oprostiti

Objavljeno: 21.01.16 u 09:53

– Krivo mi je što Crvenoj zvezdi nisam uspeo da dam gol! A toliko sam želeo. To neću moći da sebi oprostim, niti da zaboravim, rekao je nekadašnji fudbale Partizana.

Još jedan u nizu golobradih mladića koji su se prerano otisnuli u inostranstvo, Ivan Šaponjić, u intervjuu za Blic rekao je da „veruje kako je odlazak u Benfiku pravi potez“:

– Šta da kažem za Benfiku – sve je na svom mestu, vrhunski, i više od toga. Veliki klub, presrećan sam, svi su stalno oko mene, pomažu mi da se što pre uklopim. Lisabon je prelep, tek ću da ga obiđem sa roditeljima i devojkom.

Kroz medije se provlači informacija da bi mu se rival iz Crvene zvezde, Luka Jović, mogao pridružiti: 

– Bilo bi sjajno da Jovke dođe. Sjajno sarađujemo, bio bi to pravi potez. Čini mi se da smo u poslednjih 10-15 utakmica odigranih za Srbiju, na svakoj postigli po gol, ili više, a bilo je i asistencija.

Ipak, za jednim žali nakon odlaska iz Beograda: 

– Krivo mi je što Crvenoj zvezdi nisam uspeo da dam gol! A toliko sam želeo. To neću moći da sebi oprostim, niti da zaboravim.

0
0

12 Komentara

  1. Ne bi bilo sjajno da Jovic dodje. Treba neko da misli i o domacim navijacima koga ce da gledaju. To sto nije dao gol Zvezdi – kao Zvezdasu drago mi je. Cudi me da se ne zali na zaostatak na tabeli, nemoguce da mu je to na poslednjem mestu, nebitnije i od njegovog gola i od Jovica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Polako mali, pitaj Danka Lazovica za savet!!! Decko od malena voleo Zvezdu, pa je posle toliko mrzeo i zeleo vise od svega da joj zatrese mrezu! Odlazio u inostranstvo, vracao se (vise puta) i nikada nije uspeo da postigne gol na derbiju! Pitaj ga kako to da prebrodis! Hahahaha

    0
    0
    Odgovori
      • Veruj da dobro znam da je on grobar….ali ti sigurno ne znas da je DANKO visio na severu, licno sam ga vodio! Voleo Zvezdu kao oci svoje! Kasnije je vise od svega zeleo da bude „grobar“ ali ne ide buraz…. Zeleo je da protiv Zvezde postigne gol, ali nije moglo…

        0
        0
        Odgovori
  3. Mogao si sine i do kraja karijere da ostaneš i opet ne bi dao gol Zvezdi.Imaćeš prilike,mlad si,nemaš neko posebno fudbalsko znanje pa ne sumnjam da će te kaširati iz Benfike a gde bi drugo nego tamo,odakle si otišao.To je njihova politika već decenijama.Prodaju klince,koje menadžeri i novinari isforsiraju bez potrebe i posle ih vraćaju nazad.

    0
    0
    Odgovori
  4. То је сасвим нормално… Замисли како је играчима твог клуба од оснивања, никад нису имали више победа,титула, голова.. Никад испред звезде,довијека други.Од оснивања мали партизан.

    0
    0
    Odgovori
  5. ..Ko zna da li ce ti se ikada vise ukazati prilika, cak i da se vratis u Sveinju Partizan, VELIKO je pitanje da li ce devastirani fkcz postojati, zbog nagomilanih milionskih dugova i nadolazecih kamata na iste…Sledi im katanac i ledeno doba kao i u kkcz !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Zar upravo nije ledeno doba?Do sada neprevaziđenih MINUS 26 a uskoro vam sledi i katanac,samo pre toga mora plej aut da odradite.Slično i u KK Komšija mali,tu ste već sasvim blizu ispadanja i katanca.Gledaj malo i prvo u svoje dvorište pa se kasnije bavi najvećima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter