7
Domaći fudbal

OTKRIVENO: Zvezda dovodi štopera od pet miliona evra? (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.16 u 22:10

Iako se ime potencijalnog pojačanja Crvene zvezde krilo, MocartSport je došao do saznanja o kome je reč.

Reč je o Rodrigu Moledu, Brazilcu koji je 2013. godine iz Internasionala prešao u Metalist za čak pet miliona evra. Tada je njegova kraijera krenula nizbrdo zbog teških povreda, te je u Harkovu odigrao svega 13 utakmica i više sedeo na klupi. Ponovo se vratio u Internasional gde se povredio i nije igrao do 8. novmebra. Sada je zdrav i spreman za nove izazove.

Kako prenosi MocartSport, Rodrigo Moledo je uveliko u pregovorima sa Crvenom zvezdom i najozbiljniji je kandidat da zaoštri borbu za prvih 11 kada je reč o poslednjoj liniji.

(Izvor: YouTube/sports21videos)

0
0

7 Komentara

  1. koja nova magla i prasina oko stadiona „rajka mitica“…??? do sada se uspesno pokaza … kreatori magle i prasine … zive u uverenju: da su uspesni o formiranju magle i prosipanju prasine oko stadiona „rajka mitica“ da se rad BANKOMATA ne vidi i NE primeti … pa istu i slicne price od 2012 godine neprestano ponavljaju … izbori su poslednja sansa … ako UEFA to ranije NE prekinu i spreci … da narod Srbije od PONIZENJA I PLJACKE spasi …

    0
    0
    Odgovori
    • Ne baljezgaj vise matori, idi u penziju… Ne zanimaju nikoga tvoji pismeni sastavi!!! Komentarisi vesti tvog raspalog kluba! Komentarisi kvalitet vaseg crnog roblja sto ih dovodite…

      0
      0
      Odgovori
    • Mozda kod nas magla tek pada al vi 10 godina u magli!Mislite da ste dobri jer su vam titule poklanjali,niste duzni kad ono 25 miliona minusa!Stadion nemate,ove sezone ste najgora ekipa JSL al se busate u prsa da ste nesto!Propali patlidzan,vrati te se u NDH pa tamo trujte i bavite se kupovinom titula!

      0
      0
      Odgovori
      • Miki, te vase prazne price … MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA I PLJACKA NA TERENU I VAN NJEGA … je za domacu scenu u Srbiji … jer su svi mediji zvezdini … najbolje zvedu drugoligaska evropa oslikava i ISTINU prikazuje: prvu stepenicu kvalifikacija za tu drugu ligu evrope (zvezda) NE MOZE TE da preskocite … pravdajuci se SEZONOM KUPANJA a vi kupanje NE volite …partizan bar taj prvi stepeniki za prvu luge evrope preskoci a ponekad i vise od toga … tabele svetskih i evropskih klubova … takodje vam govori gde je i ko je zvezda : NIGDE VAS (zvezde) NA TIM TABELAMA NEMA … da vas covek nadje mora puno stranica da izlista … zvezda je samo po srpskim medijima uvek najbolja … pa po nekad i od barse i reala … zavisi koji zvezdin-novinar pise … stvarnost-ISTINA je da zvezda po DUGOVIMA i svom imidz u LAZIMA-PREVARAMA, PLJACKAMA … ubedljivo u svetu i evropi prvi-najveca. Miki , to par LAZNIH recenica … vam sluzi kao uteha za ISTINU koju NE zelite da znate-vidite … za to vam je najbolji primer koliko imena klubovima i adrese menjate … da od ISTINE i zvezdinog IMIDZA pobegne … a ona je u istoriji srpskog sporta za ovih 20 godina CRNIM SLOVIMA ispisana … pogledaj te tandeme zvezdinih vodja: dzajic-cvetkovic, lukic-vesic, dzajic-covic, covic-terzic, … ko je od njih u Srbiji polji i veci … ko koliko uze-pozajmi-prisvoji … sve sami srbi i crnogorci , srpske patriote …??? nastavi te sa takvim uspesima do neke nove vlasi … kad tad ce doci … imace pravi-prdmet, izazov za dokazivanje uspesnosti … ako UEFA to NE preduhitri …

        0
        0
        Odgovori
        • Ovaj se predatavlja još kao Gro.ar do koske tj. on je običan Gov.ar sa daske. Umesto da ide u svoje dvorište ali njega mnogo muči Zvezda čim je toliko zgubidan opsednut da ostavlja toliko komentara a pri tom se samom sebi smeje. Prso skroz.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter