0
U pripremi

LE GRET: Benzema je ispao glup kao magarac

Objavljeno: 21.01.16 u 12:24

Predsednik Fudbalske federacije Francuske, Noel Le Gret, još jednom je pričao o seks skandalu koji uključuje dvojicu reprezentativaca Francuske Matja Valbuenu i Karima Benzemu.


– Benzema je momak kog ja mnogo volim. U sportskim uslovima, da istraga nije u toku, bilo bi nezamislivo za Francuski nacionalni tim da igra bez njega. Istina je da ga podržavam i možda previše štitim, ali verujem da svako ima prava na grešku. One se javljaju svuda i svima. Benzema je imao izuzetno teško detinjstvo, i u ovoj situaciji je pustio da glupost prevlada. Ispao je glup kao magarac, rekao je prvi čovek Francuskog fudbala, a prenosi Marka.

Potom je dodao da su u savez stizala pisma sa zahtevima da napadač Real Madrida bude izbačen iz reprezentacije. Noel Le Gret je izjavio i da nikada nije video takavu hajku medija prema nekome, kao prema Benzemi.

Pripremio: Vukašin Grozdanić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter