1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

EP U VATERPOLU: Šćepanović odveo Crnogorce u finale i na megdan sa Srbijom (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 21.01.16 u 21:30

Crna Gora je drugi finalista Evropskog prvenstva u vaterpolu, pošto je u polufinalu savladala Mađarsku 8:5 (2:2, 2:1, 1:1, 3:1).

Ništa od ‘klasika’ u finalu. Umesto duela sa Mađarima u subotu u Kombank areni gledaćemo dvoboj Srbije i Crne Gore u reprizi Malage iz 2008. godine. Junak „ajkula“ bio je golman Šćepanović koji je bukvalno spustio rampu pred svojim golom i razoružao nemoćne Mađare. „Severni komšija“ se držao do početka poslednje četvrtine 6:6, kada više nije imao rešenja za odbranu Crne Gore. Šćepanović je branio sve, a u napadu su Ivović i Vukčević doneli „ajkulama“ veliko finale i dvoboj pred više od 11 hiljada gledalaca u Kombank areni.

Najefiksaniji u Crnoj Gori bili su Ivović i Nikola Janović sa po dva gola, dok su po gol „upisali“ Darko i Draško Brguljan, Mlađan Janović i Vukčević. Sa druge strane po dva pogotka su zabeležili Manherc i Deneš Varga što je uz gol Hošnjanskog bilo malo da se pobedi Crna Gora.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Subota:

Meč za treće mesto:

16.15 Grčka – Mađarska

Finale:

17.45 Srbija – Crna Gora

[/stextbox]

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter