1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

CRNOGORCI: Hvala, Srbijo!

Objavljeno: 21.01.16 u 23:45

Crna Gora plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Beogradu, a samim tim i na Olimpijske igre u Riju.

Posle meča „ajkule“ su dugo slavile, a potom se zahvalile navijačima Srbije na podršci i najavili veliku borbu u finalu.

– Odbrana je bila sjajna, a Šćepo među stativama na vrhunskom nivou. Ovakvom igrom možemo svakog da pobedimo. Veliko hvala našim navijačima i ljudima iz Srbije koji su nas bodrili. Imali smo veliku podršku – rekao je Draško Brguljan i nastavio:

– Cilj smo ostvarili plasmanom u Rio i sada možemo da igramo rasterećeno u finalu. Srbija je najviše pokazala, ali ćemo i mi imati svoju šansu.

Debitant na klupi Crne Gore na velikim takmičenjima, proslavljeni vaterpolista, Vladimir Gojković je istakao da njegov tim čeka težak meč u finalu.

– Prva stvar koju smo hteli je olimpijska viza. Zato je ovaj meč bio finale pre finala. Odbrana je bila ključ pobede, pogotovo u početku. U napadu smo imali malih problema. Odbrana je odradila taj glavni dio posla, I taj nivo odbrane je održan do kraja utakmice. Imamo teškog protivnika, najtežeg mogućeg u finalu. Pokazali su najviše. Ali, to je jedna utakmica, ne sumnjam da će svi naši igrači dati maksimum kao što su dali u poslednja dva meča.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter