1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BORAC JAČA IGRAČKI KADAR: Banjalučani dovode dva fudbalera

Objavljeno: 21.01.16 u 14:38

Nakon što je Borac iz Banja Luke doveo trenera Aleksandra Janjića, bivšeg trenera Fk Javor, klub bi mogao da dovede i pojačanja u igračkom kadru.

Kako prenose bosanski mediji Borac će dovesti dvojicu igrača, Borisa Raspudića i Darka Maletića. Sa dvojicom fudbalera je postignut dogovor i realizacija transfera se očekuje u narednim danima. Takođe na meti Borca je bio i Nemanja Bilbija, fudbaler koji je nedavno raskinuo ugovor sa hrvatskim Splitom.

Maletić je izjavio da je u pregovorima sa Borcem i da se nada da će karijeru završiti u klubu u kojem je napravio prve fudbalske korake.

Uskoro bi Borac trebalo da dobije i novog sportskog direktora koji će odlučivati o daljim transferima u banjaluckom klubu.

Pripremio : Nikola Mrdalj

0
0

1 Komentara

  1. Samo napred braco!Zivim za dan kad cete igrati u ligi sa ostalim Srpskim klubovima.Ocekujem cesce izvestavanje o nasim klubovima sa one strane Drine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter