0
Košarka

U SLAVU SPORTA: Demijan Lilard promoter adidasovog filma (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.16 u 16:56
Pored dobrog učinka na terenu Demijan Lilard aktivan je i u medijima.

Pored dobrog učinka na terenu Demijan Lilard aktivan je i u medijima. Košarkaš NBA tima Portland Trejblejzers zvezda je novog promotivnog filma proizvođača sportske opreme adidas ‘Creators Never Follow’.
 
Film slavi inovatore u sportu, kreativne sportiste koji koriste svaku priliku da definišu svoj put. Oni postavljaju norme za svoj tim, grad i milione fanova širom sveta.
 
– Ova poruka pokazuje ko sam zaista. Uložio sam dosta truda i na terenu i van njega, i fokusirao se na ono što mogu da kontrolišem kako bih stvorio svoj put. Moraš da budeš spreman da preuzmeš rizik i da se kladiš na sebe. Sve se svodi na verovanje u viziju koju imaš i na to da ne dozvoliš da te komentari drugih brinu – rekao je Lilard.
 

(Izvor: youtube / adidas)

Promoter prethodnog spota bio je bek šuter Hjuston Rokitsa Džejms Harden.
Lilardu su se u međuvremenu otvorile i druge opcije vezane za ‘Šou biznis’. Na dan Martina Lutera Kinga izašao je njegov debitantski muzički video za pesmu ‘Bigger Than Us’.
 
Medijska zastupljenost bar malo će ublažiti Lilardovo razočaranje, jer se i pored dobre forme nije našao na širem spisku selektora Majka Križevskog za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. Po povratku na teren posle problema sa stopalom, prosečno beleži 24 poena i 7,8 asistencija po meču.
 
Pripremio: Miloš Ristanović
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter