0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

TURAN: Želimo da odbranimo trofej Lige šampiona

Objavljeno: 20.01.16 u 12:28

Fudbaler Barselone Arda Turan izjavio je za španski radio Kadena SER, da je glavni cilj njegovog kluba odbrana Lige šampiona.

– Svi se nadaju da će trofej ostati kod nas. To je glavna tema u svlačionici i ono što nas dodatno motiviše. Želimo da postanemo prvi tim koj je dve godine za redom osvojio Ligu šampiona.

Turčin je propustio finalnu utakmicu 2014.godine, koju je njegov tadašnji klub, Atletiko Madrid igrao protiv gradskog rivala Reala. Turan je zadobio povredu u odlučujućoj utakmici za najbolju ekipu te sezone u Španiji. „Jorgandžije“ su tada podigle trofej na Nou Kampu. Nedelju dana kasnije, Atletiko nije imao sreće pa je poražen u finalu Lige šampiona.

– Mnogo sam plakao posle tog finala. Nikada nisam odgledao utakmicu ponovo do kraja. Ne znam da li bismo pobedili da sam bio na terenu. Uvek sam se osećao kao važan igrač ekipe, ali tim ne čini jedan igrač. Ko zna, možda bi bilo gore da sam bio spreman za finale, izjavio je Turan.

28-godišnji fudbaler je pohvalio Lionela Mesija i Andresa Inijestu.

– Inijesta je neverovatan! On je moj idol. Mesi je najbolji na svetu ikada, ali Inijesta je neuporediv. On uživa dok igra i zadovoljstvo ga je gledati, zaključio je Turčin iz redova Barselone.

Pripremio: Vukašin Grozdanić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter