0
Evropske lige

SUAREZ LJUT NA FIFA: Izmišljaju pozive!

Objavljeno: 20.01.16 u 21:29
Fudbaler Barselone Luis Suares izjavio je danas da je odbio da prisustvuje ceremoniji dodele Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta u 2015. godini, pošto misli da je Medjunarodna fudbalska federacija (Fifa) „izmislila poziv“.
 

Suares je ljut na Fifu zbog suspenzije iz fudbala na četiri meseca i devet medjunarodnih utakmica, koju je dobio nakon što je tokom utakmice sa Italijom, na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, ugrizao za rame protivničkog fudbalera Djordja Kjelinija.

Suares sa mnogo uspeha igra u Barseloni, sa kojom je osvojio brojne trofeje, medju kojima i svetsko klupsko prvenstvo prošlog meseca u Japanu, gde je proglašen za najboljeg igrača turnira.

On je pozvan u Cirih, 11. januara, na ceremoniju dodele Zlatne lopte, ali je odbio da prisustvuje pošto misli da je Fifa „izmislila taj poziv“.

– Fifa me je pozvala na dodelu Zlatne lopte uz izgovor da sam najbolji fudbaler svetskog klupskog prvenstva. Mislim da nikada do sada nisu pozvali osvajača te nagrade i onda su pomislili da pozovu mene. Bio sam veoma uzbudjen zbog učešća na svetskom klupskom prvenstvu i pokušavao sam da ne mislim na to ko ga organizuje, rekao je Suares španskim medijima.

Zlatnu loptu, peti put u karijeri, osvojio je Suaresov saigrač iz Barselone Lionel Mesi.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter