12
Ostali sportovi

ŠTA KAŽU DELIJE: Zvezda dovela Hrvata da prekine dominaciju Partizana

Objavljeno: 20.01.16 u 09:35

Transfer ‘bomba’ odjeknula je sinoć, ali ne u fudbalu, već u jednom zimskom sportu.

Naime, Hokejaški klub Crvena zvezda doveo je veliko pojačanje i to ni manje ni više već iz Hrvatske. Reč je o reprezentativcu te zemlje Igoru Ječmenjaku koji će tako biti prvi Hrvat koji je posle rata zaigrao za jednog od „večitih rivala“. Da je novi član crveno-belog tima, hokejaš je potvrdio za „Večernji list“.

– Iznendio sam se kada su me pozvali, mislio sam da je šala u pitanju, jer se dosada nije dešavalo da srpski klubovi dovode Hrvate. Zvao me je Jovica Rus i rekao da sam im zapao za oko partijama u Slohokej ligi i da me vide kao veliko pojačanje za prekid dominacije Partizana u Srbiji – rekao je Ječmenjak.

Reprezentativac Hrvatske je istakao da zna da je prvi Hrvat koji će posle rata obući dres Zvezde ili Partizana i da ga je u odluci da dođe u Beograd podržao otac koji je učestvovao u sukobima 90-ih godina.

– Čuo sam da sam prvi hrvatski reprezentativac u bilo kojem sportu koji ide u Partizan ili Zvezdu, a svestan sam i toga da mi je tata bio u ratu. I on se najpre šokirao kada sam mu rekao da idem u Zvezdu, ali podržao me je. Smatram da je rat prošlost i da sport nema veze s time. Naravno, idem tamo i zbog novca, zaradiću nešto, što nama hrvatskim hokejašima i nije lako – rekao je Ječmenjak za „Večernji list“.

0
0

12 Komentara

  1. Ne potpaljujte ljude malogradjanskim fazonima… sport je sport i treba ga ostaviti cistim… Nek je i eskim , ako dobro igra treba pisati o njemu, ako ne, ne zasluzuje i kraj…

    0
    0
    Odgovori
    • Ne, vase legende kluba su objasnile ko ste vi u stvari!!! Ko vas je osnovao i gde ste osnovani!!! Ajmo crno-beli umro je Tudjman Franja……

      0
      0
      Odgovori
      • to si ucio iz lektire delije sever.
        Partizan je osnovan kao vojni klub.a vi kao pandurski.Krcun vam je tata bio, koji
        je lisio zivota jednog od najvecih Srba ikada.Cika Drazu.
        To su sine cinjenice 😉

        0
        0
        Odgovori
  2. Pa to njima ništa neće smetati,da im dodje Luka Modric skakali bi od sreće,ali ako bi došao neki anonimus onda bi bilo stub srpstva,nećemo kroasane i tako to…isto kao što su karakterni i za bivše igrace Partizana,kad dođe Kinsi onda super,a da je došao npr Gagic onda bi ga motkom oterali…licemeri su to stari

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter