6
Domaći fudbal

FOTO: msport.aktuality.sk

POJAČANJE: Partizan dovodi novog ‘doktora Moa’?

Objavljeno: 20.01.16 u 10:20

Posle dolaska Bojana Šaranova, Marka Jovanovića, Evertona Luiza i Sedrika Gogue, Partizan bi mogao da dobije novo pojačanje iz inostranstva.

Reč je o ofanzivnom vezisti iz Gvineje, momku koji po stilu igre liči na zemljaka Almamija Moreiru. Njegovo ime je Sejduba Suma, ima 24 godine i član je Slovana iz Bratislave. Ove sezone postigao je osam golova za Slovake, a u Bratislavi trenutno borave sportski direktor crno-belih Ivica Iliev i generlani direktor Miloš Vazura.

Cilj je otkupiti ugovor Sejduba Sume koji je veoma zainteresovan da se preseli u Beograd. Kako prenose Sport i Sportski žurnal dve strane trenutno pregovaraju o ceni obeštećenja, koje verovatno neće biti malo.

Suma je pre dolaska u Slovan igrao za Ajaks iz Kejp Tauna, Ikapa Sporting i Nitru.

0
0

6 Komentara

  1. Šaranov- Vuličevic(Bandalovski),Mare Jovanovic(Miladin Stevanovic),Gogu(Bošnjak),Subic(Bogosavac) – Everton Luiz,Brasanac(Ivan Petrovic),Suma(Sale Ilic,Lukic),Mihajlovic(Golubovic,Trujic)-Abubakar(Bozinov),Fofana(Vlahovic,Jovanovic).
    Tim ako odu Žile,Ninkovic,Luka…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter