0
Ostali sportovi

NHL: Lučić pogodio za novi trijumf Kingsa

Objavljeno: 20.01.16 u 13:18

Los Anđeles Kingsi nastavili su seriju dobrih rezultata savladavši Dalas Starse, rezultatom 3:2, na svom klizalištu, protekle noći u NHL ligi.

Kanađanin srpskog porekla Milan Lučić postigao je pobedonosni pogodak u sedmom minutu poslednje trećine. Napadač Kingsa odlično je reagovao na asistenciju Slovenca Anže Kopitara, i smestio pak iza leđa golmana Kari Lehtonena. Golove za domaće postigli su još Vinsent Lekavalijer i Dru Dauti, dok su za Dalas pogodili Aleš Hemski i Kodi Ikn. Značajan doprinos novoj pobedi dao je i golman Džonatan Kvik sa 27 uspešnih intervencija.

Los Anđeles Kingsi nalaze se u odličnoj formi. Ostvarili su poene na 10 od 12 utakmica od katoličkog Božića. Zauzimaju prvu poziciju u diviziji Pacifik, i po svemu sudeći do kraja regularnog dela vodiće bitku sa Čikagom i Dalasom, za početnu poziciju broj 1. u plej ofu Zapadne konferencije.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter