0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

MESI PORUČIO: U Evropi samo Barselona (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.16 u 18:12

Najbolji igrač sveta Lionel Mesi pričao je za ‘Frans fudbol’ o Zlatnoj lopti, Kristijanu, Nejmaru, budućnosti.

Argentinac je istakao da je srećan u Barseloni i da nikada ne bi igrao za neki drugi evropski klub. Ipak je dodao da postoji mogućnost da karijeru završi u domovini.

Petostruki osvajač Zlatne lopte rekao je da se nalazi u boljoj formi nego prethodne dve godine, i da su ga povrede sprečavale da bude na vrhuncu i 2013. i 2014., a da sada oseća, da može da bude onaj stari od pre tri, četiri godine.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler je rekao da postoji uzajmno poštovanje između Ronalda i njega, i da je Portugalac zasluženo osvajao Zlatnu loptu prethodna dva puta.

Mesi je nahvalio saigrača iz Barselone Nejmara, istakavši da poseduje sve što vrhunski fudbaler treba da  ima kako bi osvojio Zlatnu loptu.

Najbolji igrač sveta je razgovor zaključio rečima, da su mu prioritet trofeji sa klubom, i da nije opsednut osvajanjem individualnih nagrada.

(Izvor: youtube / LaLiga)

Pripremio: Vukašin Grozdanić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter