1
Fudbal

LJUBIMAC SEVERA BLIZU POVRATKA NA MESTO USPEHA: Nekadašnji Zvezdin kapiten opet u ligi koja ga je lansirala u legendu?

Objavljeno: 20.01.16 u 21:45

Ukoliko se ostvari, ovaj transfer bi bio jedan od najzvučnijih ovog prelaznog roka.

San mu je bio da ponese Zvezdinu traku i postigne gol u derbiju. Nakon toga, preko Spartaka iz Moskve, prokrčio je put ka Premijer ligi, gde je postao jedan od najboljih defanzivaca lige, dok je od strane mnogih kako navijača, tako i bivših igrača, proglašen za jednog od najboljih štopera u istoriji Mančester Junajteda. 

Ipak, prelazak u redove Intera iz Milana nije Nemanji Vidiću doneo ono što je priželjkivao, pa je taj saradnja okončana brže nego što je zamišljeno. 

Uprkos veoma lošem iskustvu u Milanu, interesovanja za usluge legendarnog štopera ne manjka. Poslednji klub sa kojim je povezan jeste Aston Vila, prema pisanju britanskog „Sana“. 

Sigurno je da bi srpskom štoperu dobro došao povratak na poznato tle. Jedino je pitanje koliko je Vidić spreman da odgovori zahtevima fudbala u Engleskoj, pogotovo nakon poduže pauze.

U svakom slučaju, sva je prilika da će se stameni vođa odbrane ponovo pojavljivati u izveštajima sa mečeva neke od najboljih liga Evrope.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter