3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJAMA BI ‘SVANULO’: Omraženi fudbaler se vraća odakle je došao?

Objavljeno: 20.01.16 u 17:24

Izgleda da je rasplet ‘višemesečne sage’ konačno na pomolu…

Dugo već čeka se da omraženi napadač Crvene zvezde Džošua Parker ode iz Crvene zvezde. Zviždali su mu navijači, on im nepristojno odgovarao, pa je moralo da dođe do razlaza.

I jeste u jednom trenutku kada je reprezetativac Antigve i Barbude otišao na pozajmicu u Aberdin, ali je i odande vrlo brzo poslat nazad u Beograd.

Međutim, tu za njega više nema mesta, što je pre koji dan potvrdio i sportski direktor Zvezde:

– Trener Miodrag Božović je precrtao igrača, a klub je spreman da isplati dugovanja, pa da napadač sreću potraži u novom dresu. Nema razloga da se čeka i gubi vreme pošto je jasno da za Parkera nema mesta u takmičarskoj ekipi – izjavio je pre par dana Raosavljević, a izgleda da je toj ‘sagi’ konačno došao kraj.

Sada je Olimpija ‘zagrizla’ za njegovu ‘udicu’ i vrlo je blizu kraj saradnje sa crveno-belima. Slovenački mediji pišu da je tim iz Ljubljane još letos želeo da ga angažuje, pre njegove pozajmice u Aberdinu.

Direktor Olimpije je Ranko Stojić i on je naglasio da taj tim je u potrazi za krilnim napadačem koji igra po desnoj strani, a to je upravo Džošua Parker. Tako bi mogao da se vrati u zemlju iz koje je i došao u Srbiju.

Ukoliko uistinu ode iz Zvezde, nema sumnje da će navijači Zvezde bile izrazito srećni.

0
0

3 Komentara

    • Franjo, idi vidi koliko cete dobiti za „srpskog Mesija“! Da li 200gr bureka i jogurt, ili samo 200gr bureka! Brini vase brige, pusti komplekse i mrznju

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter