0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

‘DELFINI’ PREZADOVOLJNI: U finalu ćemo ostaviti sve što imamo i nemamo u bazenu!

Objavljeno: 20.01.16 u 21:59

Vaterpolisti Srbije izrazili su veliko zadovoljstvo plasmanom u finale Evropskog prvenstva u još jednoj odličnoj atmosferi u Kombank areni.

– Krajnji rezultat ne pokazuje kako je zaista bilo u bazenu. Grčka je imala najbolju formu na ovom turniru i pokazala je visok nico vaterpola. Čestitao bih saigračima na plasmanu u finale i zahvaljujem se publici, jer da nije bilo njih ne bismo u ovakvom ritmu igrali tokom čitave utakmice. Predstoji nam još finalna utakmica, za koju svi žive pogotovo kada se igra pred svojom publikom. Na nama je da se odmorimo u naredna tri dana i da ostavimo u bazenu sve što imamo ili nemamo – izjavio je Stefan Mitrović, ali nije želeo da izrazi želju za finale rekavši da je to ‘nezahvalno pitanje’.

Slobodanu Nikiću je svejedno protiv koga Srbija bude igrala, sve dok igra svoju igru uz ovakvu publiku.

– Ko god da bude biće pravi spektakl pred našom publikom. Očekujem jako finale ko god da se plasira, obe ekipe su veoma jake, sa dosta iskusnih igrača – izjavio je Boba Nikić.

Kapiten Živko Gocić bio je prezadovoljan još jednom osvojenom medaljom.

– Utisci su fenomenalni, jer smo uspeli da donesemo još jednu medalju našem vaterpolu. Bili smo zaista dobri protiv Grka, ključ je bio u našoj agresivnosti, od odbrane, bloka, duela jedan na jedan, plivanja, pa i razmišljanja. Oni su već od polovine druge četvrtine već počeli da padaju, mentalno i fizički nisu uspevali da izdrže naš ritam – izjavio je kapiten Živko Gocić i dodao da se ‘finale igra iz dubine duše, pa ko bude bolji’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter