0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Ostvarili smo ono što je bilo bitno, možda i više od toga

Objavljeno: 19.01.16 u 08:35

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak uveče savladali su ekipu Metalca u meču 20. kola ABA JTD lige došavši tako do 15. triijumfa u ovoj ligi odnosno sada isti skor kao Cedevita, s tim da su Zagrebačni su bolji u međusobnom duelu.

– Najpre zadovoljstvo načinom na koji radimo i želja da nastavimo u istom ambijentu i ritmu i odnosom koji mora da postoji jedan duži period da bi ekipa mogla da se pripremi za već brzu bitku za trofeje, naravno i sve mečeve koji slede. U duelu protiv Metalca ostvarili smo ono što nam je bilo bitno, čak možda malo više od toga, uzeli smo nove bodove. Držali smo jedan dobar ritam dosta dugo, u toj raspodeli minutaže u završnici smo izgubili ritam, pa je jedna ozbiljna prednost malo smanjena, ali generalno uspeli smo da i tada dobro odreagujemo, tako da smo sa dva nova boda zadovoljni i nastavljamo sa onim što nam je u ovom trenutku i bitnije od toga. Da treniramo i da se spremamo jer nas čeka veoma kvalitetan protivnik. Tako da nam je i ovo večeras koristilo jako i kao što sam rekao uradili smo nešto važnije osim osvajanja bodova večeras, rekao je posle utakmice trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Meč je prokomentarisao i najefikasniji u redovima pobednika Nemanja Dangubić.

– Odigrali smo dobar meč izuzev poslednjih četiri ili pet minuta gde smo pali u odbrani i izgubili koncentraciju. Sigurno da tim delom nismo zadovoljni, međutim odigrali smo dobar meč, timski, i važna pobeda za nas da nastavimo niz pobeda i da se spremamo za naredni period.

Dejan Radonjić:

Nastavak takmičenja u Evroligi za crveno-bele na programu je u petak od 20h kada u halu Pionir stiže španska Unikaha.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter