24
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARKER ISPOSTAVIO USLOVE: Ovo je već bezobrazluk

Objavljeno: 19.01.16 u 09:57

Fudbaler Crvene zvezde Džošua Parker koji je prvi deo sezone proveo na pozajmici u Aberdinu ne želi tek tako da napusti Marakanu iako je trener Miodrag Božović poručio da ne računa na njega.

Niko ne spori da reprezentativcu Antigve i Barbude mora da bude isplaćeno sve što mu se duguje, ali prema rečima sportskog direktora Blaža Raosavljevića on želi i novac do kraja ugovora (150.000 evra) i čiste papire kako bi bez obeštećenja mogao da pređe u drugi klub.

– Trener Miodrag Božović je precrtao igrača, a klub je spreman da isplati dugovanja, pa da napadač sreću potraži u novom dresu. Nema razloga da se čeka i gubi vreme pošto je jasno da za Parkera nema mesta u takmičarskoj ekipi, rekao je Raosavljević za Sport.

Raosavljević dodaje da Zvezda nema nameru da igraču isplati zahtevanu sumu novca, već da će dobiti samo 50.000 evra koliko mu se i duguje.

– Smatram da je ponuda korektna i ako je na to spreman Parker – spremićemo papire. Ucene ne prolaze, a najbolji pokazatelj je Mbođ, koji je bez reči pristao na dogovor i otišao je dalje u Žalgiris.

0
0

24 Komentara

  1. Pa, platiće mu sigurno. Postoji Ugovor, pa je pred sudom sve jasno. Ajde, ajde, šta je to za Zvezdu, koja kupuje u svakom prelaznom roku igrače na kilo… Mora negde i da se plati… Doktore bre, onaj mali AV zaboravio ovom da zavrne ruku.. Ma, pustiga Koki, bio je u Davosu, zar ne vidiš da su vremena Kokuzna… Oma’ da je pustio onu Džukelu Vučićevića na njega… Šefe, taj je iz drugog Sektora. Njega puštamo samo kada su u pitanju slučajevi F6!… Oooo, zaboravih. Ma puštaj džukelu ODMAHHHH!!! Vidiš da AV nije obavio posao!

    0
    0
    Odgovori
    • Samo vi nemojte da nam popujete o tome.Sta je juce bilo sa DORNELOSOM ili kako se vec zove onaj vas Brazilac,sto ste ga nasli negde na gradilistu za vreme toplog obroka?Porucili ste mu da ne dolazi u Bgd jer ocete da raskinete ugovor sa njim a nista da ga ne platite.

      0
      0
      Odgovori
  2. i sad kako to obicno ide, terza plati nekog ‘vodju’ navijaca, koji uredno pozove doticnog fudbalera, i ovaj sutra sve naprosto oprosti…

    0
    0
    Odgovori
  3. PA to samo kod nas može… Bezobrazluk, zato što traži svoje UGOVOROM ZAGARANTOVANE pare! Opšte je poznato da se naši igrači preko bez problema odriču ugovorenog novca… Ovo kao veliki vođa da je pisao…

    0
    0
    Odgovori
  4. ovo je prilika da narod u Srbiji sazna koliki su ugovori… zvezdinih igraca koje u svakom prelaznom roku dovede po7-8 ovakvih stranaca … lako je dovoditi , skupe strance u zvezdi selektirati … kad to PONIZENI – OPLJACKANI narod placa . i onda se neko seti da te ugovore i igrace krivi za bahatos TRULOG – PREZADUZENOG kluba … a prave krivce slavi … to je zvezda u poslednje 4 godine.

    0
    0
    Odgovori
  5. Koliki su ti ugovori u Zvezdi pitam se….Zvezda mu daje 50 a on trazi jos preko toga 150000 hiljada evra….a bio na pozajmici u Aberdinu 6 meseci,ispada na godisnjem nivou 400000 hiljada….malo li je…koliko tek ovi drugi imaju….

    0
    0
    Odgovori
    • Ta potraživanja nisu sa godinu dana nego za dve ili čak tri godine, tj do kraja ugovora. Ako ne pristane na dogovor ostaće u Zvezdi do kraja ugovora i dobiće te pare. Ukoliko Zvezda ne bude spremna da mu isplati sve do kraja ranije moraće da ga trpe do kraja ugovora.

      0
      0
      Odgovori
    • Mozda si glup ali lepo ti pise u tekstu.Zvezda mu duguje 50 000 za prethodni period.Nesto je primio,nesto nije a 6 meseci je bio i u Aberdinu.Godisnja plata mu je 150 000 i on trazi citav iznos i da dobije ciste papire.To nigde nema u svetu jer obicno se igracu isplacuje polovina od te sume i dobiju se cisti papiri ili mora da ostane u klubu do kraja ugovora i trenira gde mu trener odredi,kao i svi ostali igraci pod ugovorom ali nece imati utakmice.Ako se ne razumete u fudbal i sve sto ide uz njega,nemojte pisati nebuloze,poput ovog Radasina,Humara,tebe i ostalih.

      0
      0
      Odgovori
      • @istina ne lupaj nemas pojma…klub ako hoce da raskine ugovor sa igracem pre vremena mora da plati kompletno obestecenje koje bi dobio da ostane u klubu do kraja ugovora…jedino u slucaju da igrac pristane na manje obestecenje ili neko obestecenje koje se dogovore…inace arkera bas briga moze da sedi na klupi do kraja ugovora i uzme pare ,a i ovako zahteva da klub to odmah ispalti i ide dalje da prevari naredni klub. e to je istina sinko ,a vi kvazi poznavaoci fudbala ne serite

        0
        0
        Odgovori
        • @drmr
          Ne lupaj gluposti kad nemas pjma i ne poznajes materiju.Nikad se ne daje ceo iznos igracu,ako se zeli raskid ugovora,vec se dogovaraju negde na pola,pa kome vise odgovara.Inace bi ga trpeli do kraja ugovora i sve mu platili,tada ne bi ni bilo potrebe za prevremeni raskid.Neznam da li je Parkera ili bilo kog drugog bas briga jer nece sedeti ni na klupi,nece imati ni utakmice u nogama i izgubice takmicarski kontinuitet.Zato se igraci odricu uglavnom polovine dela novca.To je istina,sinko,jer sam ja iz te sfere vec decenijama a ti citas po stampi i lupetas po forumima.

          0
          0
    • Da bi tu ideju sproveo u delo moraš da mu ugasiš radno mesto na rok ne kraći od 6 meseci. U tom grmu leži konj… htedoh reći zec!

      0
      0
      Odgovori
  6. Potrazuje isto sto i mnogi treneri i igraci… U slucaju jednostranog raskida ugovora, ugovor mora da se isplati u potpunosti… O tome da li je bezobrazluk ili ne treba da kazu oni koji su ga doveli i potpisali ugovor s njim…

    0
    0
    Odgovori
  7. ako si doveo coveka da igra -potpisao ugovor sa njim -nedas mu da igra -hoces sada da ode sa nekom sicom , sta sada si odlucio da ugovor vise ne vazi pa postoji neki papir- sto treba doktoru da oprosti novac

    0
    0
    Odgovori
  8. bas tako sto ne ostavi pare dr terzicu kakav je to necovek – ma nemoj da brinete dace vucic- zamisli kakav bezobrazluk trazi svoje pare pa to ima samo u srbiji

    0
    0
    Odgovori
  9. Ovo sto Parker traži je sasvim normalno. Ako on ne želi raskid ugovora, a dobije otkaz, ima pravo na pare koje bi dobio da je ostao do kraja ugovora. To je sasvim normalno svugde.

    0
    0
    Odgovori
  10. Očigledno da ne čitaš dobro jer si zasljepljen mržnjom, on traži novac koji tek treba da zaradi i pored toga čiste papire prije isteka ugovora.

    0
    0
    Odgovori
  11. Ko sme da od Stuba srBstva potrazuje svoj novac?! Ovo je udar na samu drzavu, kakav bezobrazluk Parkera sto je odbio da otpise dug.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter