0
Evropske lige

NE ZNAJU KO IM JE TRENER: Fudbaleri Svonsija tražili pomoć od gugla!

Objavljeno: 19.01.16 u 22:42

Frančesko Gvidolin je iskusni italijanski stručnjak, ali njegov lik i delo nije poznato fudbalerima velškog kluba.

Kapiten Svonsija, Ešli Vilijams najviše je ostao u čudu saznavši da će mu trener biti neko za koga nikad nije čuo.

Ova vest je predstavljala šok za nas. Sad znam sve o Gvidolinu, ali priznajem da sam „guglao“ u nedelju uveče. Siguran sam da su i ostali igrači uradili isto nakon ove vesti. Na kraju krajeva, nije ni bitna njegova istorija, on je naš novi trener i to mora biti važno za nas. Moramo mu pomoći da se prilagodi što je brže moguće, tako da nam može pomoći u našim ciljevima, rekao je Ešli Vilijams.

Kapiten Velšana istakao je da su svi igrači želeli da se pokažu u nedvnom meču protiv Votvorda, koji je Gvadolin pratio sa tribina.

– To je istina, bio nam je izuzetno važan meč, pre svega zbog stanja na tabeli, ali svi smo želeli da impresioniramo novog trenera. Ali nismo samo za njega, već i za Alana Kurtisa, kome je ovo bio poslednji meč na klupi. Naravno i za klub koji nas plaća. Mi smo profesionalci, a naš je posao da odigramo dobro i pokušamo da pobedimo.

Gvadolin se vratio poslu posle godinu i po dana pauze i predvodi će  Svonsi do kraja sezone, a debitovaće naredne nedelje u meču protiv Evertona na Gudison parku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter