3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

KAPITEN UDARA NA UČITELJA: Bivša uzdanica ‘preti’ nekadašnjem treneru Partizana

Objavljeno: 19.01.16 u 14:51

Nekadašnji kapiten Partizana ukrstiće koplja sa bivšim trenerom u narendom meču u Evrokupu.

Vladimir Lučić, bivši kapiten Partizana, igraće protiv svog bivšeg trenera Duška Vujoševića na njegovom debiju na klupi Limoža, u okviru Evrokupa.

– Dule je trener koji je najviše uticao na moj razvoj. Doveden je kao neko ko psihički može brzo da podigne ekipu. Limož ima dva poraza u Evrokupu i očekujem da mu pomogne. Neću prvi put igrati protiv njega, jer je bilo mečeva koje sam igrao sa Partizanom dok je trenirao CSKA, rekao je Lučić u intervjuu za Blic.

Potom se osvrnuo i na igre svog bivšeg kluba u Jadranskoj ligi: 

– Partizan je bio evropski brend u samom vrhu koji je izbacio mlade igrače i pravio sjajne rezultate sa malim budžetom. Nažalost, sada je drugačija situacija sa dosta promena, žao mi je i Petra Božića jer se nije snašao, ali verujem u njega kao trenera. Sa Džikićem dobro ide i sigurno će izboriti opstanak, to je cilj nažalost. Kao bivši kapiten do kraja života ću biti deo Partizana i normalno mi je da ga pratim.

0
0

3 Komentara

  1. Olesi dule tu mrcinu…ionako je napustio partizan kada je bilo najteze zvog jedne zakasnele plate…udri i ne stedi nikoga…limoz smatram za nizi stepen partizana.

    0
    0
    Odgovori
    • Videces veceras ko ce koga olesiti i koja mrcina ce pognute glave napustiti teren.A koga briga sta ti smatras i koliko si isfrustriran.

      0
      0
      Odgovori
      • Šta bi majstore…a namešteno…smešni ganci…nepoznanica ovog sporta.Kada kažem košarka..mislim na Partizan.Živeo Dule…svaka čast legendo

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter