6
Domaći fudbal

OZBILJAN UDARAC: FK Partizan ostao bez važnog člana

Objavljeno: 18.01.16 u 13:56

Tokom januara došlo je do velikih promena u Humskoj, od trenera, preko igrača, sve do uprave kluba.

Nakon rotacije na klupi i određenih promena u igrčakom kadru Fudbalski klub Partizan moraće u potrаgu i za novim direktorom marketinga pošto je prema saznanju Žurnala Snežana Borjan (bivša Filipović) tokom jutra podnela ostavku na tu funkciju.

Gospođa Borjan, koja se pre nekoliko dana venčala sa poznatim golmanom Milanom Borjanom, ovu odluku je saopštila generalnom direktoru Milošu Vazuri poručivši da joj je žao što napušta klub u kojem je bila od 2012. godine. Od tada do danas sada već bivša direktorka sklopila je 20 sponzorskih ugovora.

FOTO: Grobari.net
FOTO: Grobari.net

Pretpostavlja se da je ovakvoj odluci doprinela činjenica da Milan Borjan trenutno nastupa za bugarski Ludogorec odnosno da mladi par želi zajedno da provodi prve bračne dane.

0
0

6 Komentara

  1. Sad joj je najbolje kad je sa Terzom.Nije ona loseg morala.Jednostavno ima intelekt i nacitana je kao i gospodin Terzic i odu jedno uz drugo.Zao mi Borjana ali intelektualno je ispod ovog para.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha pa naravno da ce da ode kod coveka.U partizanu nema ono sto je zeni potrebno.Tamo su azis,ivanov….nema tu zensko sta da trazi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter