2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LICITACIJA KRENULA: ‘Milioneri’ nude više miliona za fudbalera Zvezde

Objavljeno: 18.01.16 u 16:13

Crvena zvezda je ove zime već prodala Marka Grujića, koji će ostati do kraja sezone na pozajmici, a njegovim stopama mogao bi da krene i Luka Jović.

Nova priča koju je pokrenuo portugalski Rekord, a u Srbiji prenosi Informer, je da se za mladog reprezentativca Srbije interesuje Borusija iz Dortmunda odnosno da „milioneri“ planiraju da pošalju bolju ponudu od Benfike, koja takođe zove Jovića u svoj tim.

Međutim, pitanje koje se samo po sebi nameće je kako portugalski mediji znaju da je ponuda Borusije za Jovića veća kada nije objavljeno ni koliko je ponudila Benfika.

Zanimljivo je da su i za još jednog mladog igrača sa ovih prostora postojala potpuno ista nagađanja. Prvo Benfika, potom Borusija Dortmund, pogađate radi se o Andriji Živkovića.

Veza između dva fudbalera je menadžerska agencija Pinija Zahvija koja ima većinski deo prava na ova dva fudbalera. Tačnije polovinu Živkovićevog i 70 odsto Jovićevog ugovora.

0
0

2 Komentara

  1. Cigani neložite se,opet Terza pokušava da mu digne cenu presušio bankomat zbog izbora. Niko za malog i nepita. Setite se šta Vas je lagao prošle godine,,mali će dogodine koštati 6-7 miliona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter