0
AdmiralBet ABA Liga

CRVENO-BELI DOČEKUJU METALAC: Pobeda za izjednačenje sa Cedevitom

Objavljeno: 18.01.16 u 14:40

Večeras od 21 sat na programu je poslednja utakmica 20. kola ABA lige j.t.d. – Crvena Zvezda će u „Pioniru“ dočekati valjevski Metalac.

Izuzetno bitna utakmica za obe ekipe, a naročito za domaćina, jer bi se eventualnom pobedom izjednačili po broju pobeda i poraza sa Cedevitom, a taj detalj će biti presudan u borbi za domaćinstvo u plej-ofu.

Ekipa trenera Dejana Radonjića u ovu utakmicu ulazi kao apsolutni favorit, nošeni na krilima pobede protiv Panatinaikosa u Evroligi. Sa skorom 14/5, crveno-beli zauzimaju 3. mesto na tabeli, a u prethodnom kolu su lakše nego što se očekivalo savladali Union Olimpiju na gostujućem terenu.

Što se gostiju tiče, nalaze se u promenljivoj formi, a večeras će biti lišeni ikakvog pritiska, tako da možemo da očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu. Metalac je 12. na tabeli sa skorom 8/11, s tim što imaju utakmicu manje od ostalih ekipa sa samog dna. U prethodnom kolu su u Valjevu savladali Krku, direktnog konkurenta u borbi za opstanak u ligi.

Pripremio: Filip Srbljak

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter