8
Domaći fudbal

BRAĆA VODE ZVEZDU U LŠ: Crveno-beli posle igrača Barselone dovode i njegovog brata iz Reala!?

Objavljeno: 18.01.16 u 11:23

Posle Barseloninog igrača, Zvezda želi da dovede i fudbalera iz omladinskog pogona Reala.

Već danima se govori o dolasku Davida Babunskog, fudbalera Barselone, u Crvenu zvezdu i od toga ga dele samo formalnosti. To je u izjavi ‘Žurnalu’ poručio i njegov menadžer Milomir Ćurčić.

– Mislim da je to gotova stvar, Babnuski je već sada praktično Zvezdin igrač. Ostali su još neki tehnički detalji koji bi trebalo da budu utanačeni u naredna dva-tri dana – rekao je Milomir Ćurčić.

Isti igrač zastupa i njegovog brata Doriana Babunskog, omladinca Real Madrida, koji je takođe na meti Crvene zvezde. Gotovo sve je završeno oko toga da se Dorian priključi bratu na leto. Taman pred borbe za Ligu šampiona, ukoliko Zvezda odbrani ogromnu prednost u Superligi Srbije.

– Posao  je u načelu dogovoren. Sačekaćemo leto, jer Zvezda tada neće morati da plati obeštećenje, već samo obaveznu trening kompenzaciju – dodao je Ćurčić.

Svojevremeno su njih dvojica bili nuđeni Partizanu.

Dakle, braća bi mogla da vode Zvezdu u Ligu šampiona. A Zvezda je danas obezbedila još jedan važan potpis.

0
0

8 Komentara

    • Da ne vrede,ne bi ni igrali u Barceloni i Realu,to je bar svakom pametnom jasno.Oni ne uzimaju skart za svoje skole a u prvom timu ipak ne mogu svi omladinci da igraju.Nekad prikljuce jednog,nekad dva igraca a nekad nijednog,sve zavisi od trenutne situcije.

      0
      0
      Odgovori
  1. Mnogo volim Zvezdu zato sto kod nas nikada ne moze neko ko je nastupao za grobare da dodje i bude idol navijaca.Nasi odbaceni igraci kod njih postaju bozanstva ali to su siptomi malih koji uvek zele ono sto ima veliki klub.Ali nemajte brige drage komsije obavesticemo vas kada revidiramo igracki kadar mozda dobijete novog idola.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Braca KARAmazovi..sledi i nastavak „nedovrsene price“ u reziji abolirane odlazece uprave „Zivot velikog gresnika“.. .!. XXAAXXAA .!. … Jos MALO-PA NESTALO !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Otišao ti DULO, čemu ta retorika (čitaj patetika)?! 🙂
      Partizan se sprema za evropu, ali ga nisu obavestili da u evropu idu prva dva mesta… Tačnije u kvalifikacije za evropu… Hahahahahhahahahah

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter