0
Ostali sportovi

BEKRIĆ: Olimpijske igre kao kruna sezone

Objavljeno: 18.01.16 u 10:39

Emir Bekrić, srpski atletičar u disciplini 400 metara prepone otputovao je u Španiju gde će obaviti pripreme pred start kvalifikacija za OI.

Bekrić je maksimalno motivisan i spreman da da sve od sebe i tako ispuni potrebnu normu i dobije vizu za Rio.

– Sve nam je na Tenerifama poznato, odlična baza za trening i idealni uslovi. To će nam omogućiti da u ovom delu radimo preponske treninge i da se fokusiramo na brzinu. – rekla je Mirjana Stojanović, Bekrićev trener.

emir bekric

Osnovni cilj svih priprema i takmičenja jeste ispunjenje norme za Olimpijske igre u Riju. Emir je radan, motivisan i ceo tim će se truditi da to i ostvari. – dodala je Stojanovićeva

Da ima veliku želju da se plasira na Olimpijske igre, Bekrić dokazuje time što se nije prijavio ni za jedno takmičenje u dvorani tokom zimske sezone.

Prvo veliko takmičenje našeg preponaša čeka u maju.

Do tada ćemo, verujem, uraditi sve kako bi bio spreman za takmičenja na otvorenom u svojoj disciplini. Idemo ka ispunjenju norme za Rio zaključuje Mirjana Stojanović.

Pored Mirjane Stojanović put Tenerifa sa Bekrićem krenuli su i Milan Šolaja, pomoćni trener, Branko Penić, fizioterapeut i Nemanja Božič, sparing partner.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter