0
Evropske lige

ZUBIZARETA: Suarez zamenio Aguera

Objavljeno: 17.01.16 u 19:35

Bivši sportski direktor Barselone, Andoni Zubizareta, izjavio je za madridsku Marku, da Luis Suarez nije bio prva opcija za dovođenje u klub.

Glavna meta Katalonacima bio je Argentinac Serhio Aguero, koji je jedan od najboljih prijatelja Lea Mesija. Zubizareta je dodao da u tom trenutku transfer Argentinca nije bio izvodljiv i da je jedina druga opcija bio Urugvajac iz redova Liverpula.

Legendarni golman je objasnio da je Suarezovo ujedanje Đorđa Kjelinija na Svetskom prvenstvu, pomoglo Blaugrani da ostvari transfer. Bivši fiunkcioner katalonskog kluba objasnio je da se u tom trenutku javila sumnja oko Suarezovog karaktera i kolika bi kazna mogla da bude, ali da je rešio da je pravi momenat da se ostvari saradnja.

„Devetka“ Barse je u prvoj svojoj sezoni za klub sa Nou Kampa postigala 25 golova i ubeležila 20 asistencija. Suarez trenutno deli prvu poziciju na listi strelaca, sa klupskim drugom Nejmarom (15).

Pripremio: Vukašin Grozdanić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter