2
Tenis

VELIKI JE NOVAK ČOVEK: Razumem ako Marej napusti turnir, ima bitnijih stvari od tenisa

Objavljeno: 17.01.16 u 16:09

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je podržao odluku Endija Mareja, da napustiti Australian Open ukoliko njegova žena Kim Sirs počne ranije da se porađa.

– I ja bih isto učinio. Naravno da se slažem sa njegovom odlukom, i podržavam je, izjavio je Đoković.

– Prošlo je 15 meseci od kada sam postao otac, i  u potpunosti razumem poziciju u kojoj se nalazi. Ja nisam bio na Grend slemu. Bio sam u Kini, i nisam znao kada će se porođaj desiti, ali sam bio spreman da spakujem stvari i odem. Naravno, to je osetljiva tema, morate da poštujete odluku pojedinca, dodao je najbolji teniser sveta.

Eventualni duel Marej i Đoković bi mogli da odigraju tek u finalu turnira.

Pohod na šestu titulu u Melburnu, i 11. grend slem, Đoković počinje protiv Hjeona Čunga, koga je nazvao budućom zvezdom u tensikom svetu. Turnir počinje u ponedeljak 18. i traje do 31. januara.

Pripremio : Vukašin Grozdanić

0
0

2 Komentara

  1. ..Jest’ „velik“, igrao za TK Partizan koji ga je vinuo u nebesa i jeo CRNO-BELI HLEB, a onda izjavljuje da je „zavijac“ crvenih…??!!!!! Toliko o zahvalnosti i ljudskim „kvalitetima“ svetskog reketa broj 1 !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter