5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ JOŠ UVEK NEMA PAKERA: Kad će stići novi Partizanov plej?

Objavljeno: 17.01.16 u 00:23

Najveće promene u timu Partizana tokom zime biće obavljene u veznom redu.

Ekipu su za sada napustili Petar Grbić, koji je prinudno kod Drulovića igrao i desnog beka, kao i Stefan Babović sa kojim je raskinut ugovor.

Upravo ovaj drugi bio je zadužen za poslednji pas ka napadačima pa je pitanje da li su crno-beli spremili zamenu za njega. Napadačima će biti još teže ako ekipu napusti i Andrija Živković kao što se nagađa već nedeljama.

U međuvremenu u Humsku su stigli golman Šaranov, defanzivci Jovanović i Gogu, zadnji vezni Everton Luiz i napadač Mihajlović.

Nije potrebna velika pamet da se zaključi da Partizanu nedostaje klasična „desetka“ jer teško je očekivati od vremešnog Saše Ilića da preuzme i tu ulogu.

Prema najavama koje su se pojavljivale prethodnih dana tu poziciju mogao bi da pokrije Gvinejac Sejdu Suma, sa kojim uprava Partizana pregovara.

S obzirom da su se crno-beli okupili tek pre dva dana, posle zimske pauze, i da će prvi deo priprema odraditi u Beogradu pre odlaska na Kipar moglo bi da se kaže da ima vremena za dovođenje igrača koji bi diktirao tempo na terenu.

0
0

5 Komentara

  1. Sad dobar babovuic a psovalu mu dete sad dobar ninkovuc a pokazivao im k….c dali in neki dr. Za psihice sta komentarisu dragi boze … u
    mesto abubakara fofana bozinov i zivkovic.. pozadi everton…brasanac…suma…vulicevic..jovanovic..gofua..subic…saranov.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter