12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SEDRIK GOGUA: Partizan je veliki klub i odskočna daska za mene! (FOTO)

Objavljeno: 17.01.16 u 13:17

Partizan je predstavio novog defanzivca Sedrika Gogua (21) koji je došao iz redova finskog šampiona SJK.

Igrač iz Obale Slonovače je presrećan što je novi član Partizana i veruje da će mu Srbija biti dobra odskočna daska u karijeri.

– Partizan je poznat klub na evropskom nivou. I po igrama iz Lige šampiona i iz Lige Evrope. I odskočna daska za mene. Razgovarao sam puno sam Pavlom i Željkom (Pavlom Milosavljevićem i Željkom Savićem saigračima iz SJK) shvatio sam iz njihovih reči koliko je veliki klub. I dopala mi se ta ideja da dođem u Partizan, a pomoći će mi i što je tu moj zemljak Ismail Beko Fofana, kao i Abubakar Oumaru koji takođe govori francuski – rekao je Gogua.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je uveren da je Ivan Tomić dobio kvalitetno pojačanje u zadnjoj liniji.

– Krenuo bih sa njegovim nadimkom: Dominator. On je igrač koji nas je osvojio u svim aspektima fudbalske igre. Momak kojeg smo u poslednjih mesec dana detaljno analizirali. Gledali smo mnogo utakmica, pričali sa ljudima koji ga poznaju. Gledali smo i budućnost Partizana. Da pored jednog iskusnijeg igrača Gogua bude stub Partizanove odbrane. On jeste mnogo mlad, ali igrač kao da ima mnogo iskustva. Bio je superioran u ligi Finske, sećate se, kao i Medo Kamara – istakao je Iliev.

0
0

12 Komentara

  1. Gledam snimak I shvatam da decko sem sto dominantno izgleda i zna da izbije loptu sa svoje polovine, a na snimku izgleda kao tacan pas, mislim da ce da ga driblaju I da mu prproturaju loptu kroz noge svi ozbiljniji ofanzivci pa cak I u nasoj ligi. Ako ovaj cuva NPR. Vieiru dobice zapaljenje kicme,a nece mu pomoci ni bibliju da nauci napamet.A to sto je rekao da je doso da dobije Derbi, shvatice da mu fali jos neka daska sem partizana“ALI U GLAVI“.Pasce psihicki I vratice se u Finsku, ali da sklapa Nokie.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahahaha na toj listi je Dinamo Zagreb, ubedljivon najbolji klub sa ovih prostora, iza Partizana. Dinamo, koji svake godine igra LŠ je iza Partizana. Ta lista ne pokazuje ništa

    0
    0
    Odgovori
  3. LoL najavljen kao investicija u budućnost, neko ko će ostati godinama tu… „Odskočna daska“… Zaista je teško voleti PFC al’, eto, veru ne menjam…

    0
    0
    Odgovori
    • Šta lupaš? On nije rekao da će ostati ovde mesec dana pa otići, on samo želi da napreduje što je sasvim normalno. Partizan je veliki klub i sigurno će ga lakše primetiti ovde nego u Finskoj. Ja ne sumnjam da je on dobar, još uvek je mlad i nemam ništa protiv da iz Partizana ode u neki veliki klub. Na dobitku smo i mi i on.

      0
      0
      Odgovori
  4. @car Ako Partizan nije onda sigurno Vojvodina? Pošto je Vojvodina makar nešto uradila u Evropi i nalazi se u prvih 200

    0
    0
    Odgovori
    • Sine a da pogledas vecnu tabelu,od kad su pocela evropska takmicenja?Da li vas ima negde na vidiku,recimo medju tih 200 koje pominjes?Zvezda je medju prvih 20 pa ti vidi kolko ste mali a ko je veciti gigant sa ovih prostora.

      0
      0
      Odgovori
      • Na večnoj tabeli je Zvezda 25. a Partizan 35. Možda ste pre sto godna bili neko i nešto, u poslednjih 20 vas nema nigde.

        0
        0
        Odgovori
  5. Piše mozzart da je uzeo broj 51 po njegovom omiljenom poglavlju iz Biblije… Baš me zanimalo, našao sam ovo „Pokropi me isopom, i očistiću se; umij me, i biću bjelji od snijega.“

    Verujem u ovog dečka, kakva god liga bila, najbolji igrač Finske nije mala stvar. Napred Dominatore!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter