2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAGA SE BLIŽI KRAJU: Partizan i Zvezda sve dalje od Ivanića

Objavljeno: 17.01.16 u 10:25

Partizan i Zvezda ostaju bez kapitalnog pojačanja, pošto je najbolji fudbaler Vojvodine blizu inostranog angažmana.

Hoće, neće i po svemu sudeći neće. U dva prelazna roka podigla se velika prašina oko prelaska Mirka Ivanića u redove „večitih rivala“, pogotovu Partizana koji je bio na korak da ga dovede u Humsku. Nudili su crno-beli od milion do dva miliona evra, ali supertalentovani vezista nije želeo u Beograd, iako Vojvodina nije imala ništa protiv tog posla.

Kako sada prenosi Sport, Partizan i Crvena zvezda su sve dalje od Ivanića. Naime, na „Karađorđe“ je stigla ponuda iz inostranstva od 1,5 miliona evra. Reč je o Austriji iz Beča koja želi da se pojača pred nastavak borbe za titulu sa Salcburgom i Rapidom. Verujemo da sada Mirko Ivanić neće imati ništa protiv da obuče „ljubičasti“ dres jednog od najslavnijih austrijskih klubova.

0
0

2 Komentara

  1. Ma nek ide, umislio čovek da je neki fudbaler, kada ode u inostranstvo izbrisaće ga s gumucom, propašće, nigde ga biti neće, moliće da ga puste po Srbiji na pozajmicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter