12
Domaći fudbal

PRVO POJAČANJE NA MARAKANI: Barselonino dete reklo ‘DA’, da li otpada Le Talek?

Objavljeno: 17.01.16 u 09:46

Crvena zvezda bi u naredna dva dana mogla da dobije kapitalno pojačanje iz redova Barselone.

David Babunski rekao je „da“. Umesto štopera i Damjana Le Taleka na stadion „Rajko Mitić“ prvi je došao Makedonac. Sada već bivši član Barselone „B“ odbio je ponude iz Primere i Segunde od Saragose i Eibara i spreman je da dođe u Beograd. David Babunski je igrač sredine terena, univerzalac, jer može da pokrije sve pozicije, od defanzive do napada.

Dolazak Makedonca je znak da Damjan Le Talek neće u Crvenu zvezdu. To jest dolazak Francuza bi sada bio samo nagomilavanje igrača na jednoj poziciji. Naime, Marko Grujić ostaje u Zvezdi do kraja sezone, a na toj poziciji Miodrag Grof Božović računa i na mladog Mihaila Ristića.

0
0

12 Komentara

  1. Hvala na ispravci pravopisne greške ali greška se desi i u kucanju a ne samo iz neznanja. Dragi moji nojići gurnite Vi glavu u pesak pa se javite na kraju prelaznog roka. Od Mesija i Ronalda ostane Vam Krneta,Parker,M,Bođ. Pustite mašti na volju i fantazirajte. Do 15.maja Vam treba još 10.miliona za licencu da bi samo počeli kvalifikacije za ligu koju nikada niste igrali.Bankomat u Nemanjinoj neće raditi do juna zbog izbora tako da na gospodara neračunajte. Toliko o najvećem klubu u istočnoj evropi. Đekna je konačno umrla Vi je balsamujete.

    0
    0
    Odgovori
  2. Babunski je prednji vezni, a Le Talek je zadnji vezni, a moze opusteno da igra i centralnog i ofanzivnog. Na zalost coveka koji je pisao ovaj tekst, Le Talek je, cak iako igra u poslednjeplasiranoj Mordoviji, jedan od najbolje ocenjenih igraca ruske premijer lige, 7.32 prosecna ocena. Takodje u remiju sa Zenitom igrac utakmice, kao i igrac tog kola. …. Ukucajte na youtube-u Damien Le Tallec zadnji vezni mordovia, mozete videti njeoe poteze iz ove i prosle sezone u kojoj je Mordovia bila mnogo jaci tim i gde je odlicno saradjivao sa Donaldom…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne radujte se prerano. Nije prvi put da se najavljuje tako nešto kod nas pa ne bude ništa od toga. Ako ipak dođe, lep posao ste napravili. Dečko verovatno nešto vredi samo džaba kad Partozan ima Dominatora :)))) srcsm

    0
    0
    Odgovori
  4. @Drinka smiri se, znam da ti je hladno i da vuces visegodisnje komplekse, ali to ne znaci da mozes tako na vestima o najvecem klubu Istocne Evrope da ih lecis. Srdacan pozdrav 🙂

    0
    0
    Odgovori
  5. Mislim da novinar gresi i da je jos uvek zelen. Zvezda trazi kvalitet i iskustvo u odnosu na postojeci kadar, zarad igranja u nekom evropskom takmicenju. Babuunski je mozda talentovan, mozda cak i dobar igrac za nasu ligu ali je bez iskustva koje talenat prenosi u kvalitet koji donosi prednost u utakmicama protiv kvalitetnih protivnika. Zbog toga, Babunski je, siguran sam, doveden kao igrac koji bi treba da eksplodira u narednom domacem sampionatu a tek one tamo sezone da se od njega ocekuju kvalitetne partije u Evropi.

    0
    0
    Odgovori
  6. A sta ce da jede? Hocete li da dete crkne od gladi. Ako dodje oli nista nevredi ili je lud. Samo jos jedna patka Terzinih novinara namenjena nojevima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter