4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KOMPLETNI: Miodrag Božović ima sve igrače na okupu (FOTO)

Objavljeno: 17.01.16 u 12:48

Fudbaleri Crvene zvezde u kompletnom sastavu treniraju u Kopru.

Čakali su njegov povratak navijači Crvene zvezde kao ozeblo sunce i dočekali. Hugo Vieira je sa ostatkom ekipe u Kopru. Portugalac je u Sloveniju doputovao u subotu uveče letom iz Lisabona. Odmah je usledila fotografija kako bi Delije mogle da odahnu.

– Drago mi je što sam stigao i što sam se priključio ekipi. Jedva čekam da ih ponovo vidim sve na terenu i da nastavimo tamo gde smo stali. Danas ću dva puta otići u teretanu kako bih ušao u ritam treninga, a i da se tako lakše oporavim od puta – rekao je Vieira.

0
0

4 Komentara

  1. stigle pare za Gruju, budimo posteni prma sami sebima i priznajmo istinu,—da nisu stigle pare koje su vec otisle ko zna kako bi bilo i skojim igracima bi isli dalje

    0
    0
    Odgovori
  2. stigle pare za Gruju, budimo posteni prma sami sebima i priznajmo istinu,—da nisu sstigle par koje su vec otisle ko zna kako bi bilo i skojim igracima bi isli dalje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter