0
Evropske lige

ALEKSANDAR LAKAZET: Neka čeka Premijer liga!

Objavljeno: 17.01.16 u 13:05

Napadač Liona Aleksandr Lakazet demantovao je spekulacije da će napustiti redove višestrukog šampiona Francuske tokom zimske transfer pijace.

Reprezentativac ‘galskih petlova’ fokusiran je na obaveze u Lionu i spreman je da pomogne klubu u borbi za što bolji plasman u Ligi jedan.

Međutim, 24-godinji Lakazet nije odbacio mogućnost da tokom leta potpiše ugovor sa nekim od članova Premijer Lige. Stouk i Njukasl su najviše ‘zagrizli’ za njegove usluge. U pojedinim varijantama pominju se Liverpul i Arsenal.

– Da, razmišljam o tome. Premijer liga je atraktivna za svakog igrača. Ali, da bih otišao tamo, moram biti veoma dobar do kraja sezone. Zato sam koncentrisan da pružam dobre partije u Lionu, pa ko zna, možda i odem tamo – rekao je Lakazet.

Brzonogi fudbaler postao je meta bogatih klubova na „ostrvu“ nakon fantastične prošle sezone, gde je postigao 31 gol u svim takmičenjima, i tako neposredno doneo Lionu direktan plasman u Ligu šampiona.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter