7
Domaći fudbal

A MOŽDA JE IPAK BILO PRERANO ZA ODLAZAK: Loš početak bivše uzdanice Partizana

Objavljeno: 17.01.16 u 16:41

Otišao je kao velika nada – debitovao za rezerve.

Ivan Šaponjić, bivši fudbaler Partizana, debitovao je za Benfiku – ali „B“ tim. 

Na meču sa Penjafielom dobio je priliku u 66. minutu, i nije uspeo da se upiše u strelce. 

Njegov tim je do kraja primio gol, čime je Šaponjićevom debiju dao prefiks – za zaborav.

0
0

7 Komentara

  1. Sudbinu 4 Partizanova bisera odredili su: Radonjica njegova luda glava, Pantica otac, Saponjica menadzer a Zivkovic Andrije Dragan Djuric, nazalost predsednik Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Proćiće kao što su prošli kao što su prošli (u tom klubu) Lazar i Filip Marković, Miralem Sulejmani… svakom po zasluzi (kad „letiš“ za parama)!!! Draži su mi Sporting i Porto od ovih LEŠINARA!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Prerano su otisli i Saponjic i Pantic, to ce svakako najverovatnije negativno uticati na njihove karijere,izuzev da za 2 godine dodju nazad, bar na 2 godine i izbruse sto treba izbrusiti na terenu. Zato FSS da donese zakon nema preko granice pre 25 godine,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Posle 18. godine covek je slobodan da ide gde hoce i da radi sta hoce. Tako nam bar nalazu evrointegracije, konvencije o ljudskim pravima i te zapadne fore za malu decu. Zbog toga Savez i da hoce, ne moze da uvede granicu za odlazak vecu od 18. godina. Pozdrav dobri ljudi!

      0
      0
      Odgovori
    • Saponjic je trebao ovu sezonu u Teleoptik da igra i sazreva a tek sledecu u Partizan, ovo je potpuno ocekivano,ni u Partizanu nije nista pokazao, tako da 1 500 000 puna kapa.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter