5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Dolazi nam dečko koji je učio od Mesija i Inijeste!

Objavljeno: 16.01.16 u 14:25

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je transfer „bombu“ u zimskom prelaznom roku.

David Babunski postao je slobodan igrač. To je bio pravi znak da Crvena zvezda krene u ofanzivu za mladog i talentovanog makednoskog reprezentativca, a kako stvari stoje malo je deli od potpisa. To je za MocartSport potvrdio generalni direktor kluba sa stadiona „Rajko Mitić“, Zvezdan Terzić.

Davida Babunskog mogu da opišem jednom rečju – biser. Pazite, on je u Barseloni trenirao sa Mesijem i Inijestom, prošao je kompletnu fudbalsku školu. Izuzetno je pismen i verujem da može da nam pomogne u bliskoj budućnosti. Kada nam se ukazala prilika da ga angažujemo nismo mnogo razmišljali. A zašto bismo razmišljali? Nećemo da propustimo šansu da angažujemo igrača Barselone. I to za džabe – rekao je Zvezdan Terzić, koji je dodao da ga ne brine to što Babunski nije igrao za prvi tim i da je za „B“ ekipu odigrao svega 35 utakmica.

– Ne bi trebalo da pominjemo kakvi su kriterijumi u Barsi, ali David je i pored toga bio blizu prvog tima. Važna stvar je što on hoće da dođe u Srbiju i Beograd. Verujem da može da nam donese monogo radosti – zaključio je Terzić.

0
0

5 Komentara

  1. Ako neko moze da ‘izmisli’ mladog igraca i dobro ga unovci to je Terzic.To je dokazao bezbroj puta Ivanovic,Kolarov,Jokic,Zdjelar,Cavric,Pavlovski…

    0
    0
    Odgovori
  2. Terzic je biznismen i on sigurno nije u Zvezdi radi ljubavi nego da bi zaradio neke pare. Sad, ako i njemu pripadaju neki procenti od nekog transfera meni to ne smeta. Bolje i to, da barem udju neke pare u Zvezdu, nego da nam igraci odlaze za dzabe kao sto je do sada bilo.

    0
    0
    Odgovori
    • Sto ne bi bio najbolji sportski radnik kada mu je sve dozvoljebno—otvoren bankomat drzavni, podrska velikog vodje,AV, kriminal mu nije stran i to sve covek koristi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter