0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SAVIĆ UPOZORAVA: Igrali smo tuđu igru, pravo je vreme da se preispitamo!

Objavljeno: 16.01.16 u 20:15

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, očekivano, nije bio zadovoljan pobedom od 10:5 protiv Slovačke.

Ne toliko ubedljiva pobeda protiv Slovačke rezultatom 10:5 pravo je upozorenje za srpske vaterpoliste pred završne borbe na EP u Beogradu, a toga je svakako svestan selektor Dejan Savić.

– Moji igrači su na momente delovali izuzetno teško i to se videlo kada smo primili tri jeftina gola. Sa druge strane mislim da smo igrali na momente dobro u odbrani i pet primljenih golova dovoljno govori o tome. Ali ne možemo nikako biti zadovoljni napadom, jer na momente nismo ličili na sebe. Igrali smo nečiju tuđu igru – izjavio je Savić, a potom pojasnio šta je bio problem:

– U pojedinim trenucima smo želeli da postignemo dva gola u jednom napadu, a to jednostavno ne može. Pravo je vreme da se preispitamo i kroz četvrtfinale ozbiljnim pristupom, ko god da nam dođe, moramo da se podignemo ako mislimo da uradimo nešto više – istakao je selektor Srbije.

Posle furioznog početka protiv Hrvatske, došlo je do blagog pada u igri, ali je sve to normalno, dodao je Savić.

– Formu smo pripremali za prvu utakmicu sa Hrvatskom, da bi kasnije iskoristili slabije protivnike za održavanje forme. U jednom momentu je moralo da dođe do pada u takmičarskom ritmu i sada počinjemo da se „dižemo“. Niko ne može da odigra na vrhunskom nivou ceo turnir – zastao je Savić, pa zaključio uz osmeh:

– Osim Italijana – i time je Savić indirektno potvrdio koga smatra za najvećeg rivala na ovom šampionatu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter