3
Domaći fudbal

PARTIZAN NE DA BISER: Verona spremna da da dva miliona?

Objavljeno: 16.01.16 u 16:48

Partizan je odbio još jednu „bezobaznu“ ponudu za svog prvotimca.

Pre svega sedam dana Partizan je rekao ne za 2,7 miliona u zamenu za Darka Brašanca. Anderleht je pogunuo glavu, a sada će to morati da uradi i Verona, samo ne zbog Brašanca, već mladog Sašu Lukića. Momak koji je tek prošlog leta ušao u prvi tim dobio je ponudu da se preseli u Italiju. I to „bezobraznu“.

Naime, Verona je ponudila 1,5 miliona evra, ali Ivica Iliev i Ivan Tomić nisu hteli ni da čuju. Tim sa Bentegodija je spremio novu, 400 hiljada težu, ali će odgovor po svemu sudeći biti isti. Partizan ne juri novac ove zime, jer je već zaradio oko 1,6 miliona od odlazaka Grbića i Šaponjića, a moglo bi da „legne“ još 1,5 ako Kinezi završe pregovore sa Oumaruom

0
0

3 Komentara

  1. Ne razumem da prodaju Oumarua? Pre treba da ode Bugarin koji u Evropi nije odigrao NISTA. Da onaj koji pokazuje misice na svakoj fotki. Dzaba njegovi golovi u ovoj nasoj ligi. Nigde ga u Evropi nije bilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter