27
Domaći fudbal

NIJE ‘BOMBA’, VEĆ ‘DOMINATOR’: A prvo što je imao da poruči bilo je upućeno – Crvenoj zvezdi!

Objavljeno: 16.01.16 u 09:44

Novo pojačanje Partizana Sedrik Gogu sleteo je kasno sinoć u Beograd, gde ga je ‘bombastično’ dočekao sportski direktor Ivica Ilijev.

Kao što smo sinoć preneli, novi štoper Partizana Sedrik Gogu je sleteo na aerodrom ‘Nikola Tesla’ u kasnim večernjim satima, odakle je otišao u jedan od beogradskih hotela gde ga je sačekao Ivica Iliev.

Na licu mesta bio je ‘Žurnal’ koji je preneo tople reči dobrodošlice sportskog direktora Partizana upućene novom pojačanju, plaćenom 300.000 evra finskom SJK-u.

– Dominatore, ti si baš ono što nam je trebalo – bilo je prvo što je, u svom stilu, ‘bombastično’ poručio Sedriku Goguu.

Fudbaler iz Obale Slonovače ima 21 godinu, igra na poziciji centralnog defanzivca i visok je 190 centimetara.

O Partizanu je, prenosi ‘Žurnal’, dosta čuo, najviše kroz derbi koji je Partizan izgubio od Crvene zvezde i za koji Gogu priželjkuje revanš.

– Čuo sam za Partizan, kako da ne. Gledao sam Ligu šampona. Veliki je ovo klub, poznat u svetkim okvirima. Jedva čekam derbi da se revanširamo Crvenoj zvezdi. I jedva čekam da upoznam zemljaka Ismaila Beka Fofanu, lakše će mi biti da se adaptiram na novi klub. Znam da je iz Partizana mnogo dobrih igrača otišlo u evropske velikane – bile su prve reči Gogua kao fudbalera Partizana.

Sedrik Gogu je Partizanovo peto igračko pojačanje ove zime, posle Bojana Šaranova, Marka Jovanovića, Nemanje Mihajlovića i Evertona Luiza.

0
0

27 Komentara

  1. Koliko samo strucnjaka, sto ne uzmete neki dinar na tu strucnost?
    Te price da se podeli nasoj deci i tako dalje…kojoj deci? Ajde imena i
    prezimena?

    0
    0
    Odgovori
  2. Najbolji defanzivac lige a placen 300 000 E,ma bolje bi bilo da ste te pare podelili na tri dela i dali nasoj talentovanoj deci koji bi igrali siguran sam daleko bolje,jednim delom iz ljubavi prema klubu a drugim naravno za pare.

    0
    0
    Odgovori
    • Сине, бивша СФРЈ, Белишће (предграђе Осијека), истоимена екипа избацила Партизан из Купа. Играла Трећу лигу. Застава Сушица( Сушица је село поред Крагујевца), избацила Партизан из Купа. Исто Трећа лига. Тимок (Зајечар) избацио Партизан из Купа Србије. Српска лига, једва средина.
      Европа, Шамрок Роверс (Ровер неа енглеском значи „хрт“), аматери, избацили Партизан из квалификацоја за Куп УЕФА. Валета, првак Малте(!?), аматери, добили вас тамо. Андора…
      Каират, сине, је клуб који има три пута већи буџет од Звезде и Партизана заједно. У стању је да доводи врло озбиљне играче из великих лига. Не звезде. Проблем је што у Казахстан иду са 35 – 36 година, када хоће да им капне још нека озбиљна пара. Звезда је испала од у том тренутку бољег. Веруј ми, како играте, горе би сте прошли од Звезде у сусрету са њима. Зато не лупај.

      0
      0
      Odgovori
  3. Samo jedna mala provokacija i osta Partizan sa 10 igrača .Toliko je dobar da lako skuplja crvene kartone.

    0
    0
    Odgovori
    • Da li vi stvarno verujete tome što pišu telegraf i mozzart? Prvi put čujete za čoveka a već znate kako skuplja kartone… Čovek je vrlo cenjen i poštovan, najbolji defanzivac lige. Sumnjam da bi sve to bio da tako lako skuplja kartone

      0
      0
      Odgovori
  4. Najjace mi je ovo „nije njega zvezda dzabe odbila“
    a dobro se zna kakve je promasaje uprava zvezde pravila sa dovodjenjem igraca…koga je zvezda odbila taj je uspeo u zivotu,tako da dobro ti nama dosao.

    0
    0
    Odgovori
  5. Najaci su komentari ovih frustiranih godinama tipa „nece igrati protiv nekog tamo tima nego protiv zvezde sportske sile“ tolika je sportska sila da vec 10 godina nezna sta je evro takmicenje tolilo je strasna dok partizan svake godine igra evro takmicenje 2 puta cak liga sampiona jednom osmina finala kup uefa za to vreme zvezda igra sa „sportskim silama“ kao sto su mladi radnik,donji srem,surdulica,spartak subotica… hahaha zveezda putuje u evropu od subotice do nisa..

    0
    0
    Odgovori
  6. Recite tom dominatoru da ne igra protiv sportske sile zvezda već igra plej aut sa spartakom za ostanak u ligi,tako da kad bude saznao istinu može da se vrati odakle je došao.

    0
    0
    Odgovori
  7. Dečko je proglašen za najboljeg defanzivca njihove lige. Kakva god liga bila, to je nešto čime se ni jedan iz zvezde ne može pohvaliti

    0
    0
    Odgovori
      • Radite upravo ono sto je zvezda radila u zdnjoj deceniji prodajete svoju djecu a dovodite prosecne strance a taj everton vidim ima veliku karijeru donald za njega izmislio fudbal brate

        0
        0
        Odgovori
        • pre bih rekao da radimo ono sto smo radili pre dominacije od 8 godina, dovodimo kvalitetne strance Zuku, sada ce i Moreira, na leto i Diara, a vi ste dovodile igrace u cije transfere se ugradjivala uprava…

          0
          0
        • Sigurno si mislio na kradju i otimanje u periodu od 6 godina,kad vam je ubedljivo najbolji igrac bio Tole Karadzic uz amin Tadica,Dacica,Ruzica i ostale svite?Dovodite anonimuse i zavrsicete u plej autu sa njima ali tamo vam je i mesto.

          0
          0
        • Everton svakako ima veću karijeru od celog vašeg tima, Abu postigao više golova na jednoj evropskoj utakmici nego vi u poslednjih 20 godina, stigo štoper preke naravi tako da poyy

          0
          0
        • Everton ima vecu karijeru od celog naseg tima ha,ha,ha koji vic,a gde je on to igrao u kom velikom Evropskom klubu ili u kojoj jacoj ligi? U Luganu i Sent Galenu ha,ha,ha…Lukovic Udineze,Zenit…Katai Olimpijakos…Donald Ajaks…Vieira Benfika,Braga…Smesan si…A taj Abu postio vise od cele Srbije 2 godine nije dao gol i onda da gol na jednoj utakmici i kao heroj ha,ha…Sto npr na utakmicama LS sa Steauom nije postigao gol vec protiv Djile Gori velikana Evropskog fudbala ,ha,ha…Komentar ti je smehotres…

          0
          0
  8. IAKO NAVIJAM ZA PARTIZAN, BEZ PRETNJI ZVEZDI GOGU, ONO, I AKO JE ISTINA ONO ZA NJEGOV TEMPERAMENT, DRUZE PRIPAZI SE DA NAM NE NAPRAVIS KAKAV KARAMBOL NA UTAKMICAMA,POSEBNO U DERBIJU, IGRAJ HRABRO I POZRTVOVANO, A REZULTAT CE SAM DOCI, NARAVNO PORAZ ZVEZDE OD PARTIZANA,VEOMA JE MOGUC,POZDRAV.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter