3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KLEO DEFINITIVNO OTPAO, ALI: Možda naleti još neka ‘bomba’…

Objavljeno: 16.01.16 u 00:32

I to ne na poziciji napadača, već se traži klasična ‘desetka’.

Danas je i definitivno postalo jasno da se Kleverson Kordova Kleo neće vratiti u Partizan. Makar ne ove zime.

– Ne, ne vraćam se u Partizan, još nije vreme za novu epizodu u Partizanu. Bilo je i ranije kontakata, ali se stvari nisu poklopile, kao što neće ni sada – izjavio je Kleo za ‘Novosti’.

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana potvrdio je to i poručio da se neće tražiti alternativa usled propalog transfera Klea na poziciji napadača.

– Definitivno nema ništa od angažovanja napadača u ovom prelaznom roku. Svi znaju da postoji jedan fudbaler koji je bio pikiran sa naše strane kao primaran, ali kako se to nije realizovalo, stavićemo tačku. Imamo puno poverenje u Božinova, kao i u Fofanu koji se vratio i koji će dobiti priliku – istakao je Iliev i poručio:

– Moguće je da naleti neka ‘bomba’ do kraja prelaznog roka, ali teško – objašnjava Iliev.

U Beograd je večeras sleteo Sedrik Gogu, štoper iz Obale Slonovače koji bi trebao da zameni ‘problematičnog’ Fabrisija Dornelasa. Ekipa se polako kompletira.

– Sa očekivanim potpisom Gogua moglo bi da se konstatuje da smo, starom terminologijom rečeno, popunili sve pozicije, od golmana do „šestice“. Sada nam je ostalo još samo da angažujemo kvalitetnu „desetku“. Dolaskom kvalitetnog centralnog veznog, mogli bismo da stavimo tačku na dolaske – kaže Iliev i dodaje:

– Imamo dobru osnovu za tim koji ćemo do leta dodatno dopuniti kako bismo imali na raspolaganju baš ono što nam je potrebno za izlazak u Evropu. Imamo još četiri-pet meseci da na miru pripremimo ono što će nam biti značajno u planovima za letnji prelazni rok – završio je Iliev.

Sportski direktor Partizana očekuje probleme u drugom pravcu, kod odlazaka, jer bi moglo da bude nezadovoljnih igrača.

– Na planu odlazaka mogli bismo da imamo velikih problema, jer postoji grupa igrača koja neće moći da računa na veliku minutažu. Da li će biti ponuda, da li će uslediti i neki raskidi, ne znam, videćemo – zaključio je Iliev.

0
0

3 Komentara

  1. Ovaj Iliev se samo kleberi na fotkama.Ne znam šta je toliko smešno,možda to što ima poverenja u Božinova?
    O kakvim bombama je pričao?
    Ovi nisu bombe više ni za FK Baćevac a kamoli za Partizan.Koji je ovo put da počinjemo bez pravog napadača polusezonu?

    0
    0
    Odgovori
  2. KLEO,bez obzira koliko je dobar, ne treba Partizanu kad bude stariji,vec sada, i ILIEVU daj potrudi se dovesti SUMU, platite vise ako treba, ako nekoga prodajete,dajte za sumu novca sa kojom bi doveli SUMU, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter