0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZA NEKU NOVU SRBIJU: FSS objavio protivnike u sklopu priprema za SP 2018.

Objavljeno: 15.01.16 u 12:54

Prve provere na putu do Rusije 2018. odnosno septembarskog starta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i meča sa Republikom Irskom, naša A reprezentacija imaće 23. marta protiv Poljske u Poznanju i pet dana kasnije, u Talinu, gde će nam rival biti selekcija Estonije.

Selektor Radovan Ćurčić okupiće najbolji nacionalni tim 21. marta a selekcija u kojoj je prva zvezda jedan od najboljih napadača današnjice Robert Levandovski, ugostiće Orlove na stadionu Miejski. Posle susreta sa učesnikom predstojećeg EP u Francuskoj, Srbija odlazi u Talin gde je očekuje duel sa velikim dužnikom iz kvalifikacija za EP 2012.

Susret sa selekcijom Estonije igraće se na stadionu Le Kok Arena koji će za trenutak da nas podseti na onaj nesrećni remi i poništen gol u 92. minutu meča sa domaćinima, trenutka koji nas je, uz prethodni poraz u Beogradu, kao i „slučaj Đenova“ koštao kasnijeg neuspeha u kvalifikacijama za EP u Poljskoj i Ukrajini. Martovski dueli za Srbiju znače novi početak, pripreme za jesenji start u kvalifikacijama koje za naš reprezentativni fudbal imaju ogroman značaj, jer cilj je plasman na Svetsko prvenstvo koje se za dve godine održava u Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter