0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

POŠTOVANJE: Zbog čega je Simonović aplaudirao pri predstavljanju košarkaša Panatinaikosa? (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.16 u 18:56

Marko Simonović bio je jedan od retkih igrača koji su aplaudirali i pri predstavljanju protivničkih igrača.

Srpski reprezentativac i krilo Crvene zvezde aplaudirao je rivalima iz Panatinaikosa na sinoćnom meču, što je retkost na košarkaškim terenima. Iako se očekivalo da je to zbog kolega iz reprezentacije Srbije, Kuzmića i Raduljice, razlog je bio drugi košarkaš.

– Aplaudirao sam Dimitrisu Dijamantidisu. On je jedan od najboljih igrača Evrope svih vremena. On je veliki protivnik i zaslužuje svačiji aplauz, ne samo moj. Imali smo i kratak razgovor. Kada on govori morate da upijate svaku reč. Moramo da ga ubedimo da nastavi da igra, da ne završi karijeru ove sezone. Košarka neće biti ista bez njega“, rekao je Simonović, a prenosi grčka ‘Gazeta’.

Nije isto kada se igra protiv Panatinaikosa ili Olimpijakosa…

– Naravno. Drugačije je kada gostujemo Olimpijakosu kod nas ili na strani. Sada smo igrali protiv Panatinaikosa koj ima toliko titula, srpskog trenera, Dijamantidisa… Ne znam šta nas očekuje u narednih 11 utakmica do kraja TOP 16 faze. Sve je moguće – rekao je Simonović.

(Izvor: youtube / Chris Menios)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter