5
Domaći fudbal

NOVI MOMENTI: Generalni direktor Mordovije gasi nadu Delijama

Objavljeno: 15.01.16 u 20:18

Da li ovo znači da nema ništa od dolaska Le Taleka u Crvenu zvezdu?

Generalni direktor Mordovije Vladimir Bibikov dao je izjavu lokalnim medijima o transfer periodu i u svom klubu.

Naravno, srpsku javnost najviše zanima velika meta Crvene zvezde Damian Le Talek, ali reči Bibikova o njemu ne ulivaju veliku nadu navijačima crveno-belih

– Nije bilo zvaničnih ponuda za Le Taleka, kao ni za bilo kog drugog našeg igraca. Nadamo se da ih neće ni biti jer klub ima skromne mogućnosti i ne verujem da ćemo bilo koga dovoditi tokom zime. Akcenat ce biti nasoj unutrašnjoj organizaciji – rekao je Vladimir Bibikov za lokalne medije iz Saranska.

Delije, a i čelnici Crvene zvezde veruju da se nade Bibikova neće ostvariti, te da će popustiti i Le Taleka pustiti u redove tima iz Ljutice Bogdana.

0
0

5 Komentara

  1. I naravno, on je izmišljen lik a stvarnost prepuštamo tebi. Da neće možda Terza da pobedi na predsedničkim izborima? Sledeća uplata od Vučića, pa onda od Kokeze, verovatno i sav SNS, Svetska Banka, MMF, pa medjunarodna konferencija,… Ne treba mnogo da bi čovek bio glup.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma daće Vam ga sigurno,poznati ste kao dobre platiše. Danas iz Nemanjine legla lova i račun bio odblokiran čitava 3,5 sata. Pa nojevi vidite da ih niko nije ni pitao,to Vam Vaš Terza baca prašinu u oči.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter