0
Fudbal

FOTO: FK Radnik/Facebook

KRSTAJIĆEV RADNIK ZAPOČEO PRIPREME: Predstavljeno pet pojačanja, jedno je bivši igrač Crvene zvezde (FOTO)

Objavljeno: 15.01.16 u 15:35

Trenutno najbolji srpski fudbalski klub u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, Radnik iz Bijeljine, predstavio je pet novih fudbalera, koji će u narednom dijelu sezone nositi dres ovog kluba.

Riječ je o Darku Stanojeviću (1997), mladom talentovanom veznom fudbaleru iz Loznice, Joci Stokiću (1987), doskorašnjem napadaču Željezničara, Mladenu Zeljkoviću (1987), koji je povratnik u Bijeljinu s obzirom da je nastupao za Radnik u sezoni 2012/13, Nenadu Srećkoviću (1988), bivšem veznom fudbaleru Crvene zvezde i Dejanu Jankoviću (1986), takođe veznom fudbaleru koji je prethodno nastupao za Velež.

Igrači koji su se pojavili na prozivci su: Asmir Avdukić, Dušan Hodžić, Dino Beširević, Ivan Jakvoljević, Samir Mamišević, Mladen Žižović, Aleksnadar Vasić, Adnan Šećerović, Milivoje Lazić, Marko Obradović, Miloš Djurković, Ademin Hadžić, Slobodan Jakovilejvić, Željko Krsmanović, Eldin Mašić, Dejan Maskimović, Armel Berbić, Stanko Ostojić, Stefan Rakić, Taulant Kjadrije, te novajlije Mladen Zeljković, Dejan Janković, Nenad Srećković, Joco Stokić i Darko Stanojević.

Šef stručnog štaba Slavko Petrović objavio je da više ne računa na usluge Ermina Seratlića, Slađana Antića i Momčila Mrkajića.

Radnik trenutno zauzima četvrto mjesto na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine, sa pet bodova zaostatka u odnosu na prvoplasiranu Slobodu i sa samo jednim bodom prednosti u odnosu na petoplasirano Sarajevo. Nakon što je izboren osnovni cilj – opstanak u Premijer ligi BiH, klub se okrenuo novim izazovima, to jest napadanju jednog od mjesta koje vodi u neko od evropskih takmičenja.

Podsjećamo da je nekadašnji srpski reprezentativac i bivši prvotimac Partizana, Mladen Krstajić, 23. januara postao predsjednik Radnika iz Bijeljine. Imao je težak zadatak da izvuče klub iz teške finansijske i rezultatske krize. Tu sezonu, 2014/15, Radnik je završio na 10. mjestu Premijer lige BiH.

Standings provided by Sofascore LiveScore


Pripremio: Nemanja Petrović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter