0
Evropske lige

Foto: starsport

ZVEZDI NIJE VALJAO: Bivši defanzivac crveno-belih nadomak transfera karijere!

Objavljeno: 14.01.16 u 15:36

U dva navrata nije uspeo da se u pravom svetlu pokaže na stadionu ‘Rajko Mitić’, a sada će mu novi dom biti ‘Seltik park’.

Nekadašnji levi bek Crvene zvezde Nikola Petković koji je često bio na meti kritika za vreme svog boravka u Crvenoj zvezdi kao da je tek u 29-godini doživeo svoj puni zenit.

Posle epizode u Australiji odakle se vratio u evropski fudbal i potpisao za Vesterlo u Belgiji, sada se nalazi nadomak najvećeg transfera u karijeri.

Naime, slavni Seltik zapazio ga je, otišao po njega i odlučio se da sa njim pojača zadnju liniju tima. I to ne na njegovoj prirodnoj poziciji levog beka, već na mestu štopera, gde je takođe igrao Petković tokom karijere.

– Priča sa Seltikom dugo traje. Imali su nekoliko kandidata za poziciju štopera. Koliko sam upoznat u užem izboru smo ja i još jedan igrač. Nadam se povoljnom raspletu, pošto znam da su me dugo skautirali – rekao je Nikola Petković.

Nikola Petković je u dva mandata Crvenoj zvezdi odigrao 36 utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter