1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNO: Partizan objavio razlaz sa ‘nestašnim’ kapitenom!

Objavljeno: 14.01.16 u 17:41

FK Partizan i Stefan Babović su sporazumno i prijateljski raskinuli ugovor.

Kao što se i očekivalo, Partizan je definitivino završio saradnju sa Stefanom Babovićem. U pitanju je dogovor na zadovoljstvo obe strane, a dosadašnji zamenik kapiten crno-belih se odrekao svih primanja ugovorenih do isteka ugovora i slobodan je u izboru novog kluba.

Na taj način Babović je pokazao veliko crno-belo srce, jer nije želeo da staje na put stvaranju novog Partizana, kako su najavili sportski direktor Ivica Iliev i trener Ivan Tomić.

– Uprava kluba se u svoje ime i navijača zahvaljuje Stefanu na doprinosu rezultatima kluba, bezgraničnoj privrženosti crno-belim bojama i želi mu puno sreće u nastavku karijere – stoji na zvaničnom sajtu kluba.

Stefan Babović ponikao je u Partizanu i kasnije boravio u dva mandata u crno-belom timu, ali je često bio meta kritika, što ponekada nije uspevao da kanališe, pa je odgovarao na pogrdan način i tako još više potpirivao ‘vatru’ sa navijačima.

Zbog svega toga, Partizan je odlučio da se raziđe sa prvotimcem, iako je Babović učestvovao u najvećim klupskim uspesima – učešću u Ligi šampiona, osvajanju titula i duple krune, pobedama nad domaćim i inostranim rivalima…

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter