0
Košarka

FOTO: KSS

KSS: Kadeti na jakom turniru u Turskoj

Objavljeno: 14.01.16 u 12:25

Muška košarkaška reprezentacija Srbije do 16 godina okupiće se 20. januara 2016. godine u 12.00 časova kod dvorane „Pionir“, odakle će otputovati na pripreme u Novi Bečej.

Po završetku priprema, reprezentacija će učestvovati na međunarodnom turniru u turskom Samsunu, koji se održava u periodu od 30. januara do 6. februara. Polazak u Tursku je predviđen za 29. januar, a povratak naših perspektivnih košarkaša je 8. februara.

Na turniru će učestvovati 12 reperzentacija. Naša selekcija se nalazi u grupi B sa selekcijama Argentine, Francuske, Crne Gore, Ukrajne i Turske B. Prvi meč izabranici Vladimira Đokića igraju 30.januara protiv selekcije Crne Gore.

Grpu A čine: Bugarska, Nemačka, Letonija, Litvanija, Slovenija i Turska A.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Na spisku U16 nacionalnog nalaze se:

Marko Pecarski i Bogdan Nedeljković (Mega Leks), Dejan Marjanac (Vizura Šark), Alen Smajlagić i Mihajlo Stojanov (Kotež), Matija Jovanović, Bogdan Rutešić i Uroš Isailović (Partizan NIS), Veljko Radaković (Vojvodina Novi Sad), Zoran Paunović i Lazar Vasić (Crvena zvezda Telekom), Luka Cerovina i Mateja Maksimović(Polet Ratina), Bogdan Trifunović (Nibak Niš), Dalibor Ilić i Marko Sekulić (Igokea), Filip Petrušev (Španija) i Nikola Ivović (Francuska).
[/stextbox]

Pripremio: Vukašin Grozdanić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter