5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA ILIEV: Partizan jači na proleće, Božović može da priča šta hoće! (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 14.01.16 u 12:05

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je danas da u drugom delu sezone očekuje atraktivan i napadački fudbal crno-belih i poručio da će u narednim danima biti dolazaka ozbiljnih pojačanja.

– Kao i svaki početak, koliko je težak, toliko je i lak. Mnogo toga imamo novog i tek treba da se dese odlasci i odlasci. Biće razgovora u narednom periodu, moramo da smanjimo veliki igrački kadar. Gledaćemo da na proleće budemo najbolji, da vratimo publiku na stadion i osvimo trofej, ali i da se pripremimo za leto – rekao je Iliev novinarima u SC Teleoptik na okupljanju fudbalera za početak priprema.

On je najavio da će u narednim danima crno-beli dovesti nekoliko kvalitetnih igrača.

– Dolazi nam štoper, dva ozbiljna imena su opticaju i pregovaramo. Za dan ili dva znaćemo, sigurno će biti igrač sa ozbiljnom biografijom. Želimo pojačanje na pozicijama ofanzivnog veznog i napadača, ali ne želimo da se zalećemo i dovodimo bilo koga. Očekujem dobar i atraktivan Partizan, kakav je nekad bio – poručio je Iliev.

Sportki direktor crno-belih istakao da klub nije želeo da bude prepreka Stefanu Babović oko odlaska u inostranstvo.

Stefan je posebna priča, kao što je bio Danko Lazović, mora da se prilagodiš njegovim željama. Znam ga dosta dugo, napravio je velike uspehe sa Partizanom i znam koliko znači za svlačionicu. Verovatno je došlo do zasićenosti, pominjao je da je spreman za inostranstvo. Poštujem njegov stav, zaslužio je da mu se izađe u susret.

Prema njegovim rečima crno-beli su stavili tačku na „slučaj Mirko Ivanić“, ali da ne mogu da utiču da stvari oko kluba.

– Mnogo se priča oko odlazaka, svi gledaju svoj interes. Što se tiče Andrije Živkovića, ne bih iznosio detalje dokle god traje prelazni rok“, naveo je Iliev i dodao da postoji obostrana želja da se sklopi dogovor oko povratka Gabrijela Klea, ali da ima „možda nepremostivih prepreka sa druge strane“.

On nije želeo previše da komentariše izjave trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića da mu je „Borac najveći rival u borbi za titulu“.

– Svako može da priča šta hoće i ne želim da ulazim u polemiku. Poštujem njegovo mišljenje i svakog drugog – zakkjučio je Iliev.

0
0

5 Komentara

  1. Svaka cast Ivice za izjavu o Bozovicu. Gospodski i sa manirima, zasto se upustati u bilo kakvu raspravu sa ljudima koji se hrane jedino mrznjom prema Partizanu. Gledamo svoja posla, titulu smo izgubili, toga smo svesni i spremamo se da nam se dogodine ovo ne ponovi i da uspostavimo novu desetogodisnju dominaciju, a to sto dzukci laju, zasto obracati paznju, oni laju vec deceniju, pa sada im se malo potrefilo da malo i peckaju. Uostalom, dovoljno govori cinjenica da imaju 26 bodova vise, imali su fantasticnu jesen, imaju posle duzeg vremena dobar tim i talentovane klince iz svoje skole, a oni pored svega toga, najvise pricaju o Partizanu. Neka su barem na godinu dana zaboravili da se svadjaju sa Toletom, da se covek malo odmori, jer sledi nova decenijska histerija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta vam nije jasno u vezi Grofove izjave ? Vi ste blizi poslednjem na tabeli nego zvezdi. Vece su sanse da Spartak vas prestigne nego vi zvezdu.Drugo u sledecem derbiju cemo vas razmontirati zesce nego jesenas ! Brzo ce vam splasnuti entuzijazam.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je istina za Filipa Stojkovica i Partizan, Filip bi onda trebao ozbiljno razmisliti o Partizanu,jer sa tim se pokazuje da Partizan vise ceni Njegove kvalitete od Zvezde koja ga je poslala na pozajmicu. Niko netreba da brani decku ako voli i navija za Zvezdu,ali posao je posao, gde ga vise cene tamo neka podje,u ovom slucaju to je Partizan, ako je istina za Partizanovo interesovanje za njega, a realno receno daleko bolje bi napredovao i prosao u Partizanu,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ih ko da je to bitno sta kaze Bozovic u vezi Partizana i Borca,kao prvo:glavni konkurent ce biti bas Partizan, kao drugo:Borac najverovatnije nece izdrzati pritisak,pasce u igri,a kao trece:Zvezda najverovatnije gubi u derbiju od Partizana. Tako da se nezamlacujemo izjavom Bozovica. Da je Murinjo na klupi Zvezde,pa da to kaze,pa da se to shvati ozbiljno,moglo bi,ali ovako,covek koji je sa Ruske lige,spao na JSL,i netreba nesto posebno obracati paznju. Pozdrav Partizanovcima,a pozdravcic Zvezdi,koje nema ni medju prvih 200 na rang listi u Evropi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter