3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKORO SVI NA BROJU: Samo još jedan Zvezdin stranac nije stigao u Beograd

Objavljeno: 13.01.16 u 08:53

Prva prozivka pred zimske pripreme uoči prolećnog dela sezone na Marakani je obavljena u ponedeljak, ali na njoj nije bilo čak četvorice stranaca.

Nedostajali su Hugo Vijeira, Luis Ibanjez, Bruno Matos i Džošua Parker. Dok se zbog poslednjeg koji je nabrojan u Zvezdi nisu mnogo potresli što kasni preostala trojica su dobila dozvolu Miodraga Božovića da malo zakasne.

U međuvremenu u Beograd je stigao Argentinac koji je u utorak već odradio trening, Brazilac je takođe tu, ali nije stigao da se priključi klupskim kolegama, dok Portugalac stiže danas u srpsku prestonicu.

Kada je u pitanju reprzentativac Antigve i Barbude u Zvezdi pokušavaju da raskinu ugovor sa njim odnosno da mu pronađu klub koji bi ga otkupio ili makar pozajmio na šest meseci.

Do četvrtka crveno-beli će biti u Beogradu, a potom putuju u Sloveniju na prvi deo priprema.

0
0

3 Komentara

  1. Kako su ovi glodari zatucani..ali dobro razumem ih posle onoliko pretrpljenog straha u polusezoni dobro da ih ima jos..pricaju o nekim pojacanjima vode neke polemike a jadnici ima da se bore za 3 mesto

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro je shto pratish nash najveci klub, a dobro je i shto sve tumachish pogreshno!!! Sigurno tumachish onako kako tebi i tvojima odgovara! Zvezda ce,biti samo jacha!! Samo nas prati!!! Od ovih tvojih nema vajde

    0
    0
    Odgovori
  3. Nisu oni dobili dozvolu,to je maska, nego im nisu isplaćene pare i neće doći dok im se neuplati. Vi novinari to dobro znate a ćutite. Sva trojica su na kraju jeseni rekli da se nevraćaju dok im se neuplati. E, kako sada opravdati Terzine reči da se otimaju oko ciganke a ovi nedolaze, pa šatro dao im Božović da zakasne. Prvo je bilo zbog loših veza a sada ih pustio Božović.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter