7
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SAŠA ILIĆ U ‘PREGOVARAČKOM TIMU’: Kapiten zove ubojitog napadača da obuče crno-beli dres

Objavljeno: 13.01.16 u 10:06

U Humsku su u zimskom prelaznom roku za sada stigla četiri nova igrača, a peti ne bi mogao da ponese taj epitet pošto je već dva puta bio član kluba iz Humske.

Čim se pojavila vest da će Danko Lazović da raskine ugovor sa Peking Enterprajzom pojavila se i želja navijača Partizana da iskusni napadač ponovo postane član kluba.

S obzirom da je i privatno u odličnim odnosima sa Lazovićem kapiten Saša Ilić pokušaće da uveri Lazovića da je za njega pravi potez da zaigra ponovo u svom omiljenom klubu.

– Voleo bih da se Danko vrati. On je jedan od najboljih igrača sa kojima sam igrao u Partizanu. Ipak, da li će biti nešto od njegovog povratka, to zaista ne znam u ovom trenutku. Njegovi kvaliteti nisu sporni, ja imam želju da se vrati i sve je to lepo, ali ja se ne pitam. Takođe, nije tajna da smo nas dvojica prijatelji i da se družimo van terena, rekao je kapiten crno-belih u izjavi za Alo.

0
0

7 Komentara

  1. Kamo srece da je vecina fudbalera u partizanu Dankovog kvaliteta. Bio bi pun pogodak da se vrati.. Naj vise zahvaljujuci njemu je Skuntelar napredovao i dosao do sume od 4 miliona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter