6
Domaći fudbal

ŠANSA ZA ZVEZDU: Fudbaler Barselone slobodan igrač

Objavljeno: 13.01.16 u 23:17

Vezista Barselone za kog se raspitivala Crvena zvezda postao je slobodan igrač.

Hoće li uprava crveno-belih to iskoristiti? David Babumski (21 godina) slobodan je igrač. Momak koji je ponikao u Barseloni bio je već na meti Crvene zvezde, zajedno sa bratom Dorijanom koji je napadač Reala iz Madrida.

Dorian Babunski Real - David Babunski Barsa

Za lidera srpskog šampionata je situacija sada čista, pošto uprava tima iz „Ljutice Bogdana“ ne mora da plati obeštećenje. Sada ostaje da se vidi hoće li Zvezdan Terzić krenuti u ofanzivu na Makedonca ili da li će Babunski želeti da dođe u Beograd.

0
0

6 Komentara

    • Шта ли онда мисли о партизановом хаххахаххх.. Зна ли уопште о коме се ради хахахах

      0
      0
      Odgovori
      • Naravno da zna! Kad se kaze Srbija Beograd svi misle naPartizan! zvezda u ovom veku nije izasla u evropu hahaha!!! Misli o tome dete!

        0
        0
        Odgovori
        • Ne znam zasto spominjes Beograd,Srbiju i Partizan….kad se pomisli na Srbiju (Beograd),onda se pomisli na Zvezdu…a kad kazes Hrvatska (Zagreb),onda se pomisli na Dinamo,Partizan itd….pozz kompleksas

          0
          0
        • Jos da ti komentar ima smisla…Pa i ovakva raspala Zvezda je za vas tata jos uvek! Znaci ne pricamo o Bariju i Tokiju i 91,vec o periodu od raspada YU od 92′ pa do danas ako se racunaju svi trofeji Titule,Kupovi,Medjunarodni Turniri Zvezda je osvojila vise pehara od vas! Znaci od 92′ do 2016 za nepune 2 i po decenije Zvezda 8 Titula i 9ta na putu vec 99% osvojena,znaci uskoro ce biti od 92′ do danas 9 titula,12 kupova i 2 Medjunarodna Turnira IFIZ Leipzig 2004 i Chicago Cities International Cup 2010 to je 23 pehara,takodje finalisti jos jednog Medjunarodnog Turnira tj. Vicesampioni Uhren Kupa 2013. A Partizan 15 Titula i 7 Kupova znaci 22 pehara,1 manje od Zvezde. Zvezda je igrala 3 puta u Evropi nakon raspada YU 92 u grupi KES i 96/97 i 97/98 u grupama UEFA Kupa a ako Bog da uskoro ce i opet zaigrati u Evropi kao nekada pre u inat svima pogotovo vama koji je mrzite vise nego sto volite svoj klub. Znaci i ovakva oslabljena Zvezda u zadnjih 2 decenije uspela je da osvoji vise pehara od vas,sta bi tek bilo da nije u krizi zadnjih 10ak godina…A ono sto je Zvezda uradila u Evropi u proslom veku vi necete za veke vekova amin ha,ha,bruko jedna bolje se ne javljaj…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter